Souffle / Ramekin Skål 8×4,2 cm – REGAS (Terracotta)

34,95 kr.44,95 kr.

Souffleskål fra Regas

Souffleskålen fra Regas er designet i et rustikt look, der leder tankerne hen på det spanske landkøkken. Skålen tåler både mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske- og glaskeramiske kogeplader. Den må komme i opvaskemaskinen og kan også anvendes på grill. Med en souffleskål fra Regas, går du aldrig galt i byen, når der skal laves souffle. Skålen kan også bruges til desserter eller portionsanretninger.

 

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

Souffleskål fra Regas

Skålen er lavet af 100% naturmateriale i form af terracotta. Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering. Der kan derfor forekomme farveændringer fra produkt til produkt, men det er blot charmen ved Regas’ produkter. Det har ingen indflydelse på varens kvalitet, men tilfører den i stedet en fin og autentisk patina. Produkterne er designet i et rustikt look, som leder tankerne hen på det spanske landkøkken. Souffleskålen kan bruges på traditionel vis til souffle, eller til andre desserter. Den kan også anvendes til portionsanretninger.

Regas – spansk kvalitet

Det spanske brand Regas stammer helt tilbage fra år 1821, hvor Baltasar Regas grundlagde en lille keramikfabrik.
Alle produkter blev lavet på drejebænk og i det bedste naturmateriale.
I dag er fabrikken blevet større og meget mere moderne, men der bliver stadigvæk holdt fast i de gamle dyder og værdier, og Regas’ produkter bliver stadigvæk fremstillet i 100% naturmateriale. Dette medfører små farveforskelle fra produkt til produkt, hvilket er en af charmerne ved Regas.

På grund af det gode materiale tåler de ovnfaste skåle og fade også både mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske- og glaskeramiske kogeplader samt maskinopvask. Derudover kan de selvfølgelig også bruges på grillen.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Brand

Farve

Sort, Rødbrun

Indhold

0,5 Liter

Opvaskemaskine

Ja

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Størrelse

Rødbrun Ø8 Cm, H: 4,2 Cm, Sort: Ø8 Cm, H: 4,2 Cm