Tilbud

Slagterhjørnet udbener og fileterings knive Tramontina – (flere varianter)

89,95 kr.

Udbener Filleterings Knive – Størrelsen er bladets længde.

MED NSF (SLAGTERIERNES GODKENDELSE)

Slagterknive fra Tramontina med har et hygiejnisk ergogrip-skridsikkert håntag der giver optimaly grib et blad af pladestål. En klassisk slagterkniv med fast ryg og et super skarpt blad, der gør det nemmere at komme helt tæt på til de fine udskæringer. Tramontina knive er garant for høj holdbarhed og skarphed og er perfekte  til at udskære alle typer kød

Med cutedge-teknologi er Tramontinas professionelle knive altid klar til brug. Blades utrolige høje kvalitet er et resultat af en termisk behandling. Det anatomiske og ergonomiske polypropylenhåndtag, sikrer en behagelig brug af kniven. Den antibakterielle beskyttelse forhindrer og reducerer væksten af bakterier og svampe.

 

PRODUKTFORDELE:

1. Blankpoleret rustfri stål klinge
2. Polypropylen håndtag
3. Antibakterielle beskyttelse af greb
4. Tåler opvaskemaskine

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

SLAGTERKNIVE FRA TRAMONTINA

De Proffesionelle knive fra Tramontina har et hygiejnisk ergogrip-skæfte og blad af pladestål. En klassisk fast ryg og et blad med svaj, der gør det nemmere at komme helt tæt på benet eller til de fine udskæringer. Tramontina knive er garant for høj holdbarhed og skarphed og brugbar til at udskære alle typer kød.

Kvalitet og holdbarhed for hårdtarbejdende fagfolk. Med cutedge-teknologi er Tramontinas professionelle knive altid klar til brug. Blades utrolige høje kvalitet er et resultat af en termisk behandling, der består af hærdning (opvarmning af bladet), subzero (køling fra 50 til -196 grader) og temperering (forøgelse af stålets elasticitet) for en længere og mere effektivt holdbarhed.

Det anatomiske og ergonomiske tekstureret polypropylenhåndtag, sprøjtes direkte på stålstøtteren. Hvilket sikrer en behagelig og sikker brug. Den antibakterielle beskyttelse forhindrer og reducerer væksten af bakterier og svampe. Denne teknologi er inkorporeret under håndtagets i fremstillingsprocessen og varer hele produktets liv, men det eliminerer ikke behovet for at rengøre kniven grundigt.

Kan gå i opvaskemaskinen, men anbefales ikke, da kniven så hurtigere bliver sløv.

Yderligere information

Brand

Varianter

, ,

Du kunne også være interesseret i...

  • Slagterhjørnet Knivaftrækker Proffesionel (2 varianter)- Tramontina

    Tilbud 75,00 kr.349,00 kr.
    Se varen