Rundt fad – LIVELLI BY CHIC

529,95 kr.

LIVELLI BY CHIC

Fad i serien LIVELLI BY CHIC  i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. Elegant, multifunktionelle fad, der kan fungere som både serveringfad, dekorativt frugtfad eller blot et smukt designobjekt i hjemmet
Livelli repræsenterer legende linjer, teksturerede overflader og formede kanter. Da Livelli er gennemfarvede, vil der ikke forekomme nogen synlig misfarvning i tilfælde af “chipping”. Pladerne og skåle er alle med en mat eller blank emalje. Kombiner de forskellige farver og former for at opnå de bedste resultater.

Tåler opvaskemaskine

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

FAD RUND – TIDLØS ELEGANCE

Fad i serien LIVELLI BY CHIC  i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad. Et fryd for øjet og glæde for smagsløgene så du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

LIVELLI BY CHIC

Livelli  er produceret på den traditionelle måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Yderligere information

Vægt 1,05 kg
Størrelse 33 × 33 × 1,5 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

Ø40 CM, Ø33 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • Tallerken (4 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

    99,95 kr.209,95 kr.
    Se varen
  • Fad, Rund (Ø40 Cm) – LIVELLI BY CHIC

    699,95 kr.
    Se varen