Ovnfast skål (flere varianter) – REGAS (Terracotta)

29,95 kr.129,95 kr.

Ovnfast skål fra Regas

Regas har holdt fast i de spanske rødder, hvilket tydeligt fremgår af designet på disse ovnfaste skåle. Med det rustikke design passer skålene ind i ethvert hjem og er tilmed fine som pynt, når de ikke bliver brugt.

Skålene tåler både mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske- og glaskeramiske kogeplader samt maskinopvask. Og derudover kan de anvendes på grillen.

 

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

Ovnfast skål – uundværlige i ethvert køkken

Regas Ovnfaste skåle er fantastiske og kan bruges til alt! Disse skåle fra Regas er tilmed også designet i et smukt og rustikt design, der gør at de passer ind i ethvert køkken. En ovnfast skål kan bruges til utallige ting, så som lagsagne og kartofler og dermed en sand vinder i ethvert familie hjem. Det er kun fantasien som sætter grænser.
Skålene er lavet i 100% naturmateriale, og derfor kan farven også varierer en smule fra produkt til produkt.
Det gør blot designet endnu mere charmerende.

Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Brand

Materiale

Terracotta

Størrelse

1,30 Liter

Opvaskemaskine

Ja

Farve

Sort, Rødbrun

Varianter

, , , , , , , , ,