Ovnfast skål (flere varianter) – REGAS (Terracotta)

29,95 kr.129,95 kr.

Ovnfast skål fra Regas

Regas har holdt fast i de spanske rødder, hvilket tydeligt fremgår af designet på disse ovnfaste skåle. Med det rustikke design passer skålene ind i ethvert hjem og er tilmed fine som pynt, når de ikke bliver brugt.

Skålene tåler både mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske- og glaskeramiske kogeplader samt maskinopvask. Og derudover kan de anvendes på grillen.

 

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

Ovnfast skål – uundværlige i ethvert køkken

Regas Ovnfaste skåle er fantastiske og kan bruges til alt! Disse skåle fra Regas er tilmed også designet i et smukt og rustikt design, der gør at de passer ind i ethvert køkken. En ovnfast skål kan bruges til utallige ting, så som lagsagne og kartofler og dermed en sand vinder i ethvert familie hjem. Det er kun fantasien som sætter grænser.
Skålene er lavet i 100% naturmateriale, og derfor kan farven også varierer en smule fra produkt til produkt.
Det gør blot designet endnu mere charmerende.

Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Brand

Materiale

Terracotta

Opvaskemaskine

Ja

Farve

Sort, Rødbrun

Varianter

, , , , , , , , ,