Ovnfast Fad 19 x 14 x 4 cm (flere Farver) – REGAS (Terracotta)

139,95 kr.144,95 kr.

Ovnfast Fad fra Regas

Ovnfast fad er god til lasagne, rodfrugter, kartoffelgratin eller en lækker salat serveret på en luksuriøs måde. Regas ovnfaste fade er inspireret  af det traditionelle spanske landkøkken og med et tydeligt formsprog. fremstillet i stentøj, som er brændt ved 1280 grader, hvilket giver den en fantastisk robusthed. Tåler fryser, mikrobølgeovn, ovn, placering under ovnens grillelement samt vask i opvaskemaskine. Den emaljerede overflade gør det let at gøre produktet rent efter anvendelse. Emaljen er hård, stærk og tæt som glas, hvilket gør det umuligt for smag, fugt, farve og lugt fra madvarer at trænge igennem.

Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Tåler mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask og skåle / fade kan bruges på grillen.

Det originale traditionelle Terracotta/Rødler fra Spanien

“Back to nature” – Terracotta er meget brugt blandt Street Food restauranter verden over.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

OVNFAST FAD I TERRACOTTA SERIEN FRA REGAS 100% NATURMATERIALE

Regas har lavet en Terracotta serie af skåle og fade, som er skabt til at blive brugt! Mange restauranter og hoteller køber disse smukke ovnfast fade fra Regas fordi de er ekstremt slidstærke. De holder på farven selvom de har været igennem utallige varmekilder.

Terracotta er på vej tilbage i de danske hjem da der er tale om et naturmateriale og har mange fordele: tåler mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask, skåle/fade kan bruges på grillen.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vægt 0,5 kg
Størrelse 19 × 14 × 4 cm
Brand

Materiale

Terracotta

Farve

Lyseblå, Mørkeblå, Olivengrøn, Traditionel brun

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Indhold

Ca. 5 Liter

Størrelse

19×4 Cm, H: 4 Cm

Opvaskemaskine

Ja

Du kunne også være interesseret i...

  • Ovnfast skål (flere varianter) – REGAS (Terracotta)

    29,95 kr.129,95 kr.
    Se varen