Kaffekop m. Underkop – SPAT BY CHIC

119,95 kr.

SPAT BY CHIC

Kaffekop med underkop i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til kaffebordet. Den rektangulær underkop skaber en unik måde at servere kaffen på og så er der f.eks. plads til et godt stykke chokolade, småkage, thebrev m.m.
VERSO-sortimentet er af høj kvalitet på grund af den specielle og markedsledende produktionsteknik ‘SiloxiHT’ som gør produktet ekstremt holdbar og hårdførende. Denne unikke kombination af kvalitets materialer gør det muligt at producere tynde men også ekstremt letvægts produkter der er hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Tåler opvaskemaskine

3 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH780054CH Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

KAFFEKOP SPAT – TIDLØS ELEGANCE

Kaffekop inkl. rektangulær underkop i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning.

CHIC er designet til at give dig mulighed for at udtrykke din kreative personlighed ved at kombinere forskellige materialer, farver og design.

CHIC tilbyder den optimale kombination af innovative materialer og moderne design, som resulterer i unikke og tidløse bordserviceprodukter, som du kan bruge i årevis.

CHIC er helstøbt harmoni og musisk formgivning samt giver et effektfuldt udtryk, der er tale om høj kvalitet kombinerer med meget specifikke elementer der bidrager til eksklusive og innovative produkter.

CHIC er passion for design og brugervenlighed. Ved at kombinere forskellige produkter til en perfekt match bliver hver madoplevelse en fornøjelse. Du vil have et utal af muligheder for at sætte netop dit eget præg på en perfekt borddækning. Så med en perfekt borddækning fra CHIC så sikker du dig sammen med den perfekt mad. Et fryd for øjet og glæde for smagsløgene så du og dine gæster er klar til et veldækket bord.

SPAT BY CHIC

De hvide elementer i SPAT-serien symboliserer alle deres eget look med et meget specifikt design. SPAT kollektionen er lavet af ‘SiloxiHT’,  hvilket gør produkterne ekstreme holdbar og hårdførende. Med denne produktionsteknik opnår man ikke kun meget tynde, men også ekstreme lette produkter. Produkterne er stadig meget hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Yderligere information

Vægt 0,26 kg
Størrelse 18 × 10 × 6,5 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

0,22 ltr., 18×10 CM

Du kunne også være interesseret i...

 • Tallerken, Firkantet (3 størrelser) – LIVELLI BY CHIC

  219,95 kr.
  Se varen
 • Skål, Rund – SPAT BY CHIC

  119,95 kr.419,95 kr.
  Se varen
 • Desserttallerken – SPAT BY CHIC

  119,95 kr.
  Se varen