Tilbud

Hailo ProfiLOT – 3-delt kombinationsstige

3.249,95 kr.4.349,95 kr.

Hailo “Verdens mest” gennemtænkte Proffesionelle 3 delte Kombistige ProfiLOT med LOT-system (står altid i vatter)

ProfiLOT 3-delt kombinationstige er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er helt i top.

Med den smarte 3-delte funktion er ProfiLOT den ideelle stige, uanset om du bare skal ordne en lille ting eller har gang i et større projekt.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo 5 års garanti på netop ProfiLOT stigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med ProfiLOT stigen.

Forventet afsendelse 1-2 hverdage.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Hailo ProfiLOT 3-delt kombinationstige er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en stige, der er let anvendeligt og har stort fokus på sikkerhed og funktionalitet.

Med det praktiske LOT-system kan stigen anvendes på selv et ustabilt underlag, og med en simpel manøvre kan ProfiLOT kombinationstige laves til både en 2-delt udvidet stige, en simpel vægstige og en fritstående dobbeltsidet stige.

Hos Hailo ProfiLOT kombinationstige har sikkerheden højeste prioritet, og derfor er der også monteret en lukkemekanisme, så det altid er trygt at benytte denne stige.

Alt i alt kan ProfiLOT 3-delt kombinationstige anvendes til alle typer opgaver både ude og inde, og er uundværlig for enhver handymand eller handykvinde.

Hos Roba har vi et stort udvalg af stiger og stilladser, og vi har helt sikkert lige dét stillads eller den stige, som du står og mangler.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

2 x 6 + 1 x 5 trin, 2 x 9 + 1 x 8 trin, 3 x 12