Tilbud

Hailo Öko uno Plus M – Pedalspande – 17 L

599,95 kr.659,95 kr.

Hailo Öko uno Plus pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Öko uno Plus kan indeholde hele 17 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Öko uno Plus det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, samtidig med at det praktiske håndtag gør Öko uno Plus let anvendelig.

Öko uno Plus pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Öko uno Plus pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

levering 1-2 dage

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo Öko uno Plus M pedalspand 17 liter fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Öko uno Plus M pedalspand kan indeholde hele 17 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Öko uni Plus pedalspand.

Alt i alt er Hailo Öko uno Plus M pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Vanilje, Sort, Lemon

Kapacitet

17 liter

Højde

43 cm.

Vægt

3,4 kg.

Emballagevægt

3,9 kg.

Soft-close funktion

Ja

Fodpedal

Ja