Grillspyd Rustfrit stål 6 stk. i æske (flere varianter) – TRAMONTINA

GRILLSPYD 

Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 20-50 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager, og de samtidig nemt kan vende dine råvarer.  Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene er lette at rengøre og tåler maskinopvask.

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

 

Grillspyd Rustfrit Stål

Hvis du elsker, at grille skal du helt sikkert udvide den kulinariske oplevelse ved brugen af grillspyd. Du kan nu servere de smukke retter samt udforme en elegant servering med vores fantastiske produkter. Derudover er der mulighed for, at benytte opvaskemaskinen når måltidet er afsluttet. Grillspyd er sjovest at benytte på en grill, men kan benyttes til enhver anledning og passer til de fleste ovne.

vi har forskellige grillspyd i vores serie fra Tramontina. Du finder forskellige stile samt design på vores produkter, men fælles er at alle er i top kvalitet.

 

Yderligere information

Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – anbefaler dog håndvask

Garanti:

5 år

Varianter:

GRILLSPYD 40 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, GRILLSPYD 50 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, GRILLSPYD 60 CM 6 STK. I GAVEÆSKE, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 20 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 30 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 40 CM, Grillspyd rustfrit stål i gaveæske, 50 CM, GRILLSPYD MED TRÆGREB (65 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (75 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (85 CM), GRILLSPYD MED TRÆGREB (95 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (55 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (65 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (75 CM), SLANK GRILLSPYD MED TRÆGREB (85 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (65 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (75 CM), GRILLSPYD – DOUBLE TWIN (85 CM)

Du kunne også være interesseret i...