Tilbud

Grillkniv / Steakkniv med Plastgreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

10,95 kr.

STEAKKNIV MED PLASTGREB

Denne Grill/steakkniv fra Tramontina tilhører designlinjen Ipanema, og er især egnet til hverdagen og de daglige måltider. kniven i rustfrit stål, hvilket garanterer høj styrke og solid holdbarhed.

En rigtig god kniv, der også egner sig fint til fest og det veldækkede bord.

Grillkniven / steakkniven  fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden. Grillkniven er produceret i rustfrit stål og med plastgreb

Lækker og flot grill / steakkniv som tåler maskinopvask og 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH23360405TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Steakkniv fra Tramontina

Denne steakkniv  fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden, grillskæret er især velegnet til grillkød og steak.

Steakkniven er fremstillet i rustfrit stål og med kvalitets plastgreb, så levetiden på steakkniven er meget lang. Grundet den høje kvalitet, kan du benytte denne steakkniv år efter år uden at bekymre dig om at købe en ny steakkniv. Steakknivens ergonomi gør at den ligger utroligt godt i hånden og gør steakkniven til et alsidigt produkt der kan bruges til mere end bare steaks.

Steakkniven kommer i en kvalitet så den sagtens kan komme i en opvaskemaskine, uden den falmer eller bliver slidt unødigt. Det betyder også at denne steakkniv, kan benyttes i mange år. Vi tilbyder 5 års garanti på denne steakkniv.

En holdbar steakkniv er alfa omega

Holdbarheden og slidstyrken er det vigtigste, når det kommer til bestik. Der er ikke noget ved at købe en dyr steakkniv og den så falmer efter en håndfuld maskinopvaske. Så skal du ud og investere i en ny kniv igen inden for kort tid hvilket er spild af penge, når du kan starte med at købe en steakkniv af høj kvalitet. En Tramontina steakkniv er i topkvalitet og holder i mange år selv om du vasker den i en opvaskemaskine. Det gør det nemmere at du kan smide den i opvaskemaskine, så kan du i stedet bruge tiden med dine gæster i stedet for at vaske op i hånden.

Brug din steakkniv til meget mere end steaks

En steakkniv fra Tramontina er et alsidigt produkt. Det betyder at du selvfølgelig kan bruge din steakkniv til gryderetter, tarteletter og mange andre retter. Grunden til at steakkniven er specielt god til steaks er fordi de skarpe og store tænder på kniven. Men det gør jo ikke steakkniven berettiget til kun at skære i kød, det er faktisk bare en fordel til andre retter fordi den nemt kommer igennem de fleste madvarer.

For at give din steakkniv partnerskab er der selvfølgelig en matchende grillgaffel der passer til i designet.

 

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Størrelse 21,3 × 2 × 1,1 cm
Brand

Materiale

Rustfrit stål og plast

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Farve

Sort

Du kunne også være interesseret i...

 • Grillgaffel med Sort Plastgreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 10,95 kr.
  Se varen
 • The/kaffe Ske – Tramontina

  Tilbud 9,95 kr.
  Se varen
 • Spiseske – Tramontina

  Tilbud 10,95 kr.
  Se varen