Tilbud

Grillgaffel med Sort Plastgreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

10,95 kr.

Grillgaffel fra Tramontina

Denne grillgaffel fra Tramontina tilhører designlinjen Ipanema, og er især egnet til hverdagen og de daglige måltider. Grillgaflen er i rustfrit stål, hvilket garanterer høj styrke og solid holdbarhed.

En rigtig god Grillgaffel, der også egner sig fint til fest og det veldækkede bord.

En grillgaffel fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillgafflen ligger godt i hånden. Grillgaflen er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Tåler maskinopvask og 5 års garanti

Lækker og flot grill / steak gaffel

produktfordele:

1. Rustfri stål  – 5 års garanti ved normal brug

2. Plast håndtag – 5 års garanti ved normal brug

3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast

4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH23362400TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Grillgaffel fra Tramontina

Denne grillgaffel fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillgaflen ligger godt i hånden, velegnet til er til grillkød og fungerer som et super godt alternativ til grillgaffel.

Grillgaflen er fremstillet i rustfrit stål og med plastgreb. Det gør at hygiejnen er i top og at grillgaflen er hårdfør. Tramontina er generelt kendt for at give 5 års garanti samt at deres grillgafler kan tåle opvaskemaskinen.

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

 Den rigtige grillgaffel til borddækningen

Hvis der skal pyntes op til en hyggelig aften med gril mad, betyder det meget at alt lige fra bordpynt til grillbestik går op i en højere enhed. Tramontina har specialiseret sig i at lave bl.a. grillgaffel til disse selskaber. En grillgaffel fra Tramontina er af høj kvalitet og ekstremt holdbar. Grillgaflen tåler opvask og er designet til at kunne bruges igen og igen, så du har en grillgaffel til mange års brug og mange selskaber. For at fuldende et komplet grillbestik sæt, er det selvfølgelig ikke nok med en grillgaffel, vi forslår grillgaflens alter ego, nemlig grillkniven med plastikgreb. 

Den unikke grillgaffel

Tramontina har specialiseret sig i at lave grillbestik. Det betyder også at du får en grillgaffel af højeste kvalitet når du vælger en grillgaffel fra Tramontina. Med 5 års garanti på Tramontinas produkter, betyder det også at vi er bevidste om kvaliteten på vores grillgaffel. En grillgaffel der tåler maskinopvask, gør det nemmere for dig som bruger af grillgaflen at komme igennem en aften med gæster. Det betyder at du bare kan smide din grillgaffel i opvaskemaskinen og sætte dig ind til dine gæster igen i stedet for at vaske op i hånden, som vi ser hos mange andre grillgafler på markedet. Køb en grillgaffel i høj kvalitet, køb en grillgaffel fra Tramontina.

 

Yderligere information

Vægt 0,02 kg
Størrelse 19 × 7,5 × 1,7 cm
Brand

Materiale

Rustfrit stål og plast

Farve

Sort

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Du kunne også være interesseret i...

 • Spiseske – Tramontina

  Tilbud 10,95 kr.
  Se varen
 • Grillkniv / Steakkniv med Plastgreb (tåler maskinopvask) – TRAMONTINA

  Tilbud 10,95 kr.
  Se varen
 • The/kaffe Ske – Tramontina

  Tilbud 9,95 kr.
  Se varen