Tilbud

Grillbestik / Steaksæt 12 dele / LARGE fra Tramontina

499,00 DKK 349,00 DKK

6 knive + 6 gaffel Large fra Tramontina.

Dette grillbestiksæt er designet med stil og kvalitet.

Sættet tåler opvaskemaskine

Dette lækre grillbestik fra Tramontinas Churrasco-serien kommer i en gaveæske og kunne være den helt rigtige gave til ham eller hende, der elsker glødende kul, bål mad og saftige bøffer. Bestikket er produceret i Brasilien, og Churrasco Serien fået navn fra det BRASILIANSKE ord for BBQ, som er en del  den brasilianske mad og kultur arv. Håndtag i ægte træ

CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Varenummer (SKU): NH21198909TR Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Grill / Steaksæt Large med 6 skarpe Large-steakkniv og 6 Large-gaffel fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grebet på bestikket ligger godt i hånden, og giver dig den ultimative vinkel at skære grillkødet og steaks.

Grillsættet er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb og leveres i gaveæske.

Bestik delene tåler alle maskinopvask og er varme og slagfaste. Os bekendt er der ikke andre der producere grillgafler med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti.
Alletiders gave-ide til grilleksperten i hjemmet, og glæd dig til at slappe af imens middagens højdepunkt bliver serveret rygende varm fra grillen.
OBS! Grillsættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.
CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Yderligere information

Vægt 0.78 kg
Størrelse 39 × 25 × 3 cm

Du kunne også være interesseret i...