Tilbud

Filetkniv med Trægreb – TRAMONTINA

99,95 kr.

Filetkniv fra Tramontina

Filetkniven fra Tramontina har træskaft, der fås i to farver: rødbrun og lysebrun. Bladets tykhed og design sikrer et produkt af topkvalitet. En termisk behandling sørger for, at bladet bliver holdbart, og at knivsæggen har en længerevarende skarphed. En filetkniv er perfekt til eksempelvis filetering af fisk. Det tynde blad gør det nemlig nemt at komme helt tæt på det kød, man skal skære.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Tramontina

Tramontina er verdens største knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra. Tramontina har eksisteret siden 1911, hvor Valentin Tramontina grundlagde en lille jernmølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin har bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement og hårdt arbejde og leverer pålidelige, holdbare og højkvalitets produkter. Tramontinas produkter er et godt valg til både formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves, og til hverdagens måltider, samt som et arbejdsredskab i køkkenet. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Filetkniv

En filetkniv er en skarp, smal og spids kniv, der bruges til udskæring af fileter. En filetkniv er især egnet til fisk, da det tynde blad gør det nemt at komme helt tæt på det kød, man skal skære. Filetkniven fra Tramontina er i rustfrit stål og med et naturligt træskaft, der sikrer et godt greb. Vi anbefaler, at du vasker og tørrer produktet godt, før du tager det i brug. Produktet er i topkvalitet og med længere holdbarhed. Det skyldes Tramontinas termiske behandling af sine knive, hvor bladet først hærdes, køles og tempereres for en længere og mere effektiv holdbarhed. Når bladet hærdes, opvarmes det, for derefter at køles ned fra 50 til -196 grader. Til sidst tempereres det for at forøge stålets elasticitet.

Yderligere information

Vægt

0,05 kg

Vidde

26 mm

Højde

14 mm

Farve

Lysebrun, Mørkebrun, Rød

Størrelse

241 mm

Du kunne også være interesseret i...

 • Kokkekniv med Trægreb – TRAMONTINA – Mørkebrun

  149,95 kr.
  Se varen
 • Tramontina Kokkekniv 21191198 img 1

  Kokke Skærekniv med Trægreb – TRAMONTINA

  Tilbud 149,95 kr.
  Se varen
 • Kokkekniv med Trægreb (38 Cm) – TRAMONTINA – Mørkebrun

  129,95 kr.
  Se varen
 • Strygestål med Trægreb – TRAMONTINA – Lysebrun

  229,95 kr.
  Se varen
 • Kokkekniv med Trægreb – TRAMONTINA – Mørkebrun

  Tilbud 129,95 kr.
  Se varen
 • Kokkekniv mørkebrunt træskaft – TRAMONTINA

  Tilbud 129,95 kr.
  Se varen