Tilbud

Gryde, Inkl. Grydelåg (flere størrelser) – Terranova (DOMO)

249,95 kr.299,95 kr.

Gryde med låg fra Terranova

Dutch Oven fra DOMOs serie Terranova er udformet til dig, der elsker at arbejde kreativt i køkkenet. Gryden er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller. Den er støbt i aluminium og satin og har en bund af fusion-alpha teknologi. Gryden har ergonomiske greb, der gør den let at holde, og samtidig har den en nonstick belægning, der gør den til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Gryden passer til alle varmekilder, også induktion. Tåler både opvaskemaskine og køleskab. Fås i flere størrelser. Der medfølger glaslåg.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Terranova

Terranova inkluderer både gryder og pander med en karakteristisk rød farve, der er inspireret af det traditionelle italienske håndværk. Terranova er skabt med sans for kvalitet og god madlavning. En Dutch Oven er en støbejernsgryde, der kan fungere som både ovn og gryde. En Dutch Oven er især ideel, hvis man vil kaste sig ud i lækker bålmad, da den kan bruges til alle varmekilder, også over bålet. Så prøv dig frem med spændende simremad og gode gryderetter. Gryden fra DOMO har nonstick belægning og ergonomiske greb, der gør det lettere at gribe fat i gryden. Terranova kombinerer teknologi og tradition og sørger samtidig for, at du undgår farlige stoffer i din madlavning, da gryden både er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller. Der medfølger et kvalitets grydelåg i glas.

Yderligere information

Brand

Nonstick

Størrelse

Ø20 cm, Ø24 cm

Garanti

5 år

Varmekilder

Materiale

Støbt aluminium og udvendig satin finish