Valgte produkt

Bordkniv med Trægreb Mørkebrun (tåler maskinopvask) - TRAMONTINA

19,95 DKK

Bordkniv med Trægreb Mørkebrun (tåler maskinopvask) - TRAMONTINA

Bordkniv Tramontina

Bordkniven fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Bordkniven ligger godt i hånden. Bordkniven er produceret i rustfrit stål og med trægreb

Bordkniven tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere bordkniv med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti

Produktfordele:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug

2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug

3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast

4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

19,95 DKK

Varenummer NH21101494TR Kategorier , , , ,

Bordkniv fra Tramontina

Denne Bordkniv fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Bordkniven ligger godt i hånden, er især velegnet til morgen, frokost og aften kniv til det hele og så grillkød og steaks.

Bordkniven er fremstillet i rustfrit stål og med trægreb.

Bordkniven tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere bordkniv med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti
OBS! Bordkniven indgår i en del af Roba.dk sortiment bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Grillknive produceres af Tramontina, vedenstørste knivfabrik, med over 11 fabrikker og over 7.500 ansatte, beliggende i Brasilien. Nærmere i den brasilianske del af Pampas-regionen i det sydøstlige Sydamerika. Samme sted som det gode kød kommer fra.

CHURRASCO den brasilianske barbecue er verdenskendt for høj kvalitet og go`smag.

CHURRASCO er grill på spyd, en tradition der opstod i den sydlige del af Pampassen, samme område hvor Tramontina blev “født” for mere end 100 år siden.
Tramontina tilbyder i dag et komplet BBQ sortiment af produkter lavet af det bedste stål, træskafterne er pateneret og fremstilles med special udviklet state-of-the-art-teknologi.

Tramontina har eksisteret siden 1911, da Valentin Tramontina grundlagde en lille jern mølle i byen Carlos Barbosa i staten Rio Grande do Sul. Som søn af italienske immigranter, Valentin bygget en solid forretning baseret på idealer om engagement, hårdt arbejde, og levere pålidelige, holdbare og af høj kvalitet.

Yderligere information

Vægt 0.02 kg
Størrelse 20.3 × 1.7 × 0.9 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Farve:

Mørke brunt træ

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Luk menu
0
×
×

Kurv