Tallerken fra Regas

89,95 kr.234,95 kr.

Pift borddækningen med Tallerken fra Regas

Tallerkenen fra Regas er et fantastisk håndværk fra Spanien. De udsøgte og smukke holdbare tallerkner vil i den grad pifte stemningen op på spisebordet, og den vil give dig en oplevelse. Hos Roba har vi flere tallerkner i forskellige størrelser, som er beregnet til forskellige retter. En frokost tallerken er som oftest 25 cm’s diameter, mens en almindelig dessert og forrets tallerken som regel er 19 cm’s diameter.

Du kan frit vælge den tallerken som passer til dit formål. Tallerkenen fra Regas er robust og i et materiale som kan tåle mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask, og skåle/fadeopvaskemaskinen. Så slipper du for at gøre den ren i hånden.

Denne tallerken er i materialet Terracota som er et 100% naturmateriale.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

Byt den kedelige hvide tallerken ud med tallerken fra Regas

Tallerkner er et must i alle køkkener. De bruges både til servering og opbevaring af til en række forskellige formål. De fleste husstande bruger den traditionelle hvide tallerken som gemmes væk i skabet, så hvorfor ikke investere i tallerkner som kan frembringe liv på spisebordet? Hos Roba.dk har vi et flot udvalg af smukke tallerkener fra det spanske mærke Regas.

Anretningen og præsentationen af madet kan have meget at sige, når du vælger at servere til gæster. Man serverer ikke en hovedret med en frokosts tallerken og derfor er det vigtigt at have en reserve af tallerkner, så du har den rette.

Hvis du føler dig ekstra inspireret, så kan du se vores smukke serveringstallerkner fra Regas som fanger blikket, når folk sidder sig til på spisebordet.

Tallerkenens størrelse er ikke det eneste vigtige, man ser oftere at husstande begynder at gå væk fra den traditionelle runde tallerken til en firkantet. Den firkantet tallerken kan give et andet indtryk og man vil hurtigt lægge mærke til det uvante. Det er dog en positiv overraskelse og dine gæster vil i den grad give dig point for de små detaljer.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Brand

Størrelse

For-rets/dessert tallerken Ø 19cm, Frokost Tallerken Ø 25 cm, Grill tallerken Ø 28 cm, Stor grill tallerken Ø 32