Tallerken, Firkantet – VERSO BY CHIC

139,95 kr.219,95 kr.

VERSO BY CHIC

Tallerken i minimalisktisk design der med sin formgivning er et oplagt valg til servering og anretning. denne tallerkenserie består af 3 størrelser.
VERSO-sortimentet er af høj kvalitet på grund af den specielle og markedsledende produktionsteknik ‘SiloxiHT’ som gør produktet ekstremt holdbar og hårdførende. Denne unikke kombination af kvalitets materialer gør det muligt at producere tynde men også ekstremt letvægts produkter der er hårdførende og anvendelig i dagligdagen.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH780111 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Firkantet tallerken fra CHIC

Med en firkantet tallerken fra CHIC får du en tallerken i minimalistisk design der er perfekt til anretning. Forhøjningen i kanten af den firkantet tallerken gør at du nemt kan servere måltider med flydende indhold f.eks. sauce, uden at bekymre dig over at det løber udover kanten. En firkantet tallerken gør din anretning mere alsidig og du har mulighed for at anrette både forret, hovedret og desser på denne firkantet tallerken. Denne firkantet tallerken fås i 3 forskellige størrelser, det betyder at du kan få en firkantet tallerken til flere anledninger.

Minimalistisk anretning

En firkantet tallerken ser ikke ud af meget, men mulighederne er mange. På din firkantet tallerken kan du anrette i afdelinger for at holde den minimalistiske stil, og adskille sauce fra kød og kartofler, mulighederne er mange. En anden mulighed for at udnytte din firkantet tallerken, ville være at tage madretter fra flere forskellige verdenshjørner. Hvis du vælger at anrette på din firkantet tallerken med mad fra forskellige verdenshjørner, ville det være oplagt at anrette hver ret ud imod hvert hjørne for at adskille maden fra hinanden og på den måde give et indtryk af at det er mad fra forskellige verdenshjørner. Mulighederne er mange og kun fantasien sætter grænser for hvordan du udnytter din firkantet tallerken.

Pift din anretning op

Gør din anretning mere spændende, i forhold til bare at anrette på din firkantet tallerken. Server maden på en sort serveringstallerken, på den måde gør du anretningen mere spændende og indbydende for dine gæster fordi de selv kan vælge hvad de tager til deres firkantet tallerken.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse 27 × 20 × 2 cm
Brand

Farve

Hvid

Opvaskemaskine

Ja

Størrelse

20×20 cm, 24×24 cm, 27×27 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • Skål, Oval (Ø 14,5 Cm) – CLARO BY CHIC

    159,95 kr.
    Se varen