Tilbud

Skærebræt, 3 Dele i Gavesæt, inkl. Forskærersæt/BBQ-sæt – TRAMONTINA

1.999,00 kr.1.999,95 kr.

Tramontina Kokke & Grillmester sæt når kun det bedste er godt nok – Vild Luksus.

Fuldsmedet Kokkeniv: 34 cm

Fuldsmedet Forskærergaffel: 33 cm

Stort lækkert og kraftigt – Skærebræt 41,5 x 28,5 x 2,2 cm

Med dette skærebræt og Det ultimative forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik og vi giver endda 5 års garanti, vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

Maskinopvask: Ja – dog ikke skærebrættet

Garanti: 5 år

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Beskrivelse

Kokkens & Grillmesterens Skærebræt med forskærersæt – Barbecue-sæt

Fuldsmedet Kokkeniv: 34 cm

Fuldsmedet Forskærergaffel: 33 cm

Stort lækkert og kraftigt – Skærebræt 41,5 x 28,5 x 2,2 cm

Med Barbecue-sættet fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens lange knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød, og giver dig en knivskarp skive at præsentere for gæsterne. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Tramontina forskærersæt er et stykke højkvalitet rustfrit stål blad og et ergonomisk skaft af træ, som giver dig et godt greb. 

Tåler maskinopvask “dog ikke skærerbrættet” og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere forskæresæt med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

Lidt om træsorten Muiracatiara

Muiracatiara

Holdbarhed:

Meget holdbar træsort

Applikationer:

Muiracatiara træsort bruges ofte på grund af det dekorative udseende, men også på grund af de typiske hårdttræ egenskaber (holdbare og hårde). Interiør: fx gulv / parket, køkkenartikler, møbler og musikinstrumenter udvendige: fx strandpromenader og konstruktioner

Detaljer:

Kerntræet har en lysorangebrun farve med et uregelmæssigt mønster af sorte striber, hvilket gør det meget dekorativt. Efter eksponering mørkner Muiracatiara til (mørk) rødbrun. Kornet er hovedsageligt lige. Tekstur er fint.

Bearbejdning:

Bearbejdning  af Muiracatiara er relativ let, på trods af høj densitet. Overfladen bliver meget glat. Resultaterne med limning og efterbehandling er gode. Tørring går relativt let, men skal gøres omhyggeligt og løbende kontrolleres.

 

Yderligere information

Vægt 2,85 kg
Størrelse 43,5 × 29,5 × 6,5 cm
Brand

Materiale

Rustfrit Stål og Træ

Opvaskemaskine

Ja – dog ikke skærebrættet

Garanti

5 år

Varianter

, ,