Tilbud

Kasserolle Bold in Rock Induktion 16 cm inkl. låg

249,95 kr.

Kasserolle 16 cm inkl. låg fra Bold in Rock serien

Denne saucepan fra DOMOs serie Bold in Rock er i et unikt design. Gryden har et ergonomisk greb med soft touch, der gør den let at holde. Samtidig er gryden beskyttet mod ridser og skader fra bestik og andre metalredskaber, så du trygt kan piske saucen perfekt med et piskeris af metal. Gryden har en Hoplon nonstick belægning, der gør den til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Gryden kan bruges på alle varmekilder, også induktion.

Ikke på lager

Varenummer (SKU): D92C11600 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Bold in Rock

DOMOs nyeste skud på stammen er Bold in Rock serien, der inkluderer både gryder og pander i et stilrent og funktionelt design. Deres saucepan har både nonstick belægning og et blødt ergonomisk greb, der gør det lettere at holde den. Samtidig er du sikret mod ridser og andre skader på panden fra bestik og andre metalredskaber. Gryden kan bruges på alle slags komfurer og må både komme i opvaskemaskinen og køleskabet. Produktet er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel.

Yderligere information

Varmekilder

Nonstick

Opvaskemaskine

Ja

Du kunne også være interesseret i...

  • Gryde med låg Bold in Rock Induktion (Ø20-Ø24cm)

    Tilbud 399,95 kr.
    Se varen