Tilbud

ProfiStep® uno stige – Hailo

899,95 kr.2.199,95 kr.

Hailo ProfiStep S60 Uno stigen er et sikkert og praktisk produkt til dig, der skal op i højden, og vil være sikker på, at sikkerhed, komfort og funktionalitet er help i top.

Med en maksimal arbejdshøjde på mellem 2,70 meter og 5,95 meter afhængig af model, er ProfiStep Uno den ideelle stige, uanset om du bare skal ordne en lille ting eller har gang i et større projekt.

På grund af den gode tyske kvalitet, giver Hailo 10 års garanti på netop ProfiStep Uno stigen, der altså er beregnet til at holde i mange år.

Hailo er generelt kendt for sine gode produkter, hvor funktionalitet og sikkerhed altid har højst prioritet, og der ikke bliver gået på kompromis. Dette er selvfølgelig også tilfældet med ProfiStep Uno stigen.

 

Forventet afsendelse 1-2 hverdage.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Hailo S60 ProfiStep uno Stige er en praktisk og sikker løsning til dig, der skal op i højden og har brug for en stige af god kvalitet. ProfiStep uno er utrolig let anvendelige, og har stor fokus på sikkerhed og funktionalitet.

ProfiStep uno stigen kan både anvendes ude og inde, og har en maksimal arbejdshøjde på mellem 2,70 meter og 5,95 meter afhængig af model. Sikkerheden er helt i top med ProfiStep uno, da stigen altid har fuld kontakt med underlaget og i det hele taget er et robust og stabilt produkt, der kan anvendes år efter år. Derfor giver Hailo også 10 års garanti på netop ProfiStep uno stigen.

ProfiStep uno stigen kommer i fem forskellige udgaver: 6 meter, 9 meter, 12 meter, 15 meter og 18 meter. Det betyder at stigen kan anvendes til alle typer opgaver, både professionelt og privat, og i det hele taget er et uundværligt redskab for enhver handymand eller handykvinde.

Hos Roba har vi et stort udvalg indenfor stiger, og vi er sikre på, at vi har netop den stige, du leder efter.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Størrelse

6 Trin, 9 Trin, 12 Trin, 15 Trin, 18 Trin

Maks. belastning

225 kg.

Kan bruges i haven

Ja

Bredde, dybde

B=34, D=44

Maks. arbejdshøjde

270 cm.

Emballage mål

171 x x 34 x 8 cm

Vægt

2.8 kg.