Tilbud

Lanterne Hurricane Stage Rossa Home

69,95 kr.

Lanterne eller hurricane fra Flowersea.

Lanterne / hurricane i glas med metal indsats. Findes i 5 farver “Grå, rød, orange, grøn og blå”

Med Rossa Home lanternen er der altid en god grund til at tænde lidt levende lys og skabe en gode atmosfære. Denne lanterne / hurricane stage har plads til både bloklys og fyrfadslys.

Du kan bruge den både på hylden, på bordet i stuen eller ved hoveddøren, eller forlæng aftenerne på terrassen eller skaber stemning i eksempelvis en udestue.Tænd lys og byd hele familien velkommen hjem med det hyggelige skær.

Både blok- og fyrfadslys kan anvendes

Bemærk at den Røde er rigtig Rød  billedet ser desværre lidet mere pink ud. Men varen er rød så billedet snyder en smule.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH400035BLÅFL Kategori:

Beskrivelse

Lanterne hurricane

Lanterne / hurricane i glas med metal indsats. Findes i 5 farver “Grå, rød, orange, grøn og blå”

Med Rossa Home lanternen er der altid en god grund til at tænde lidt levende lys og skabe en gode atmosfære.

Denne lanterne / hurricane stage har plads til både bloklys og fyrfadslys, og du kan bruge den både på hylden, på bordet i stuen eller ved hoveddøren, eller forlæng aftenerne på terrassen eller skaber stemning i eksempelvis en udestue.Tænd lys og byd hele familien velkommen hjem med det hyggelige skær.

Der er noget både gammeldags og charmerende ved at tænde op i en lanterne, når mørket falder på.

Rossa Home lanternen har det enkle, design i glas og metal, hvor fokus er på det levende lys, der spiller inde bag glasset.

Så brug din lanterne i hjemmet eller tag den med ud i haven for at sprede stemning og hygge.

Rossa Home lanterne / hurricane finder du i 5 flotte farver. Så der er altid en der passer perfekt ind i hjemmet, på terrassen eller haven.

Både blok- og fyrfadslys kan anvendes

Lidt om lanterne:

En lanterne er en fastsiddende eller transportabel beholder, som indeholder en lyskilde. Beholderen er oftest af metal med ruder af glas, men der findes også lanterner af papir eller rispapir. Lanterner kan bruges som enten inden- eller udendørs hyggespreder.

Lanterner er ofte både en praktisk og dekorativ funktion, f.x. som havelampe. Om efteråret (især på Mortensaften) afholdes mange steder lanterneoptog eller lanternefester, hvor børnene går i samlet flok med hjemmelavede papirlygter og synger sange som Her går jeg med min lanterne eller Lanterne, lanterne, sol og måne og stjerne. En del af børnelanterner er lavet af brandhæmmende papir.

Du kan altid skabe en fortryllende stemning, hvis du sætter en lanterne / hurricane med levende lys frem.

Brug dem som dekorationer om dagen, og lad et flot fyrfadslys eller bloklys brænde inde bag glasset, når der skal skrues helt op for aftenhyggen.

Yderligere information

Vægt 1,1 kg
Størrelse 15 × 15 × 26,5 cm
Brand

Materiale

Glas og metal

Varianter

, , ,