Kokotte/Gryde m. Låg (flere størrelser) – REGAS (Terracotta)

189,95 kr.479,95 kr.

Kokotte fra Regas

De ovnfaste gryder fra Regas er designet i et rustikt look, der automatisk henleder tankerne på det spanske landkøkken. Gryderne er lavet af 100% naturmateriale, hvilket også gør at der kan være små farvenuancer fra gryde til gryde. En charme ved produkterne fra Regas.

De ovnfaste gryder kan anvendes til alt, og er fuldstændig uundværlige i ethvert køkken. De tåler både mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske- og glaskeramiske kogeplader samt maskinopvask, og kan selvfølgelig også bruges på grillen.

Regas producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Ovnfaste Kokotte til ethvert køkken

Ovnfaste gryder er fantastiske og kan bruges til alt! Disse gryder fra Regas er tilmed også designet i et smukt og rustikt design, der gør at de passer ind i ethvert køkken.
Gryderne er lavet i 100% naturmateriale, og derfor kan farven også varierer en smule fra produkt til produkt.
Det gør blot designet endnu mere charmerende.

Gryde – Kokotte – Ovnfast gryde med låg af høj kvalitet

Roba tilbyder gryde – kokotte – ovnfaste gryder med låg i forskellige størrelse og i en meget god kvalitet. Kokotterne fås i størrelserne fra 0,5 liter og op til 4,5 liter. De er velegnet til alle former for madlavning, så det er kun fantasien, der sætter grænser. Brug eksempelvis kokotterne til supper, deserter eller forretter. Gryderne er alle med låg, så du kan altid holde din mad varm, så den ikke når at blive kold, inden du skal spise. De ovnfaste gryder er designet med inspiration fra det traditionelle spanske landkøkken, og har derfor en rigtig flot rødbrun farve, som gør den rustik.

Praktisk kokotte der er hårdføre

Kokotterne er produceret i 100% naturmateriale som giver dem en fantastisk robusthed. Alle produkterne tåler mikroovn, ovn, grill, fryser, køleskab, elektriske- og glaskeramiske kogeplader samt opvaskemaskine. De har alle en emaljerede overflade der gør dem let at rengøre efter brug. Derudover er emaljen hård, stærk og tæt som glas, hvilket gør det umuligt for smag, fugt, farve og lugt fra madvarer at trænge igennem

Gammelt håndværk i høj kvalitet

Kokotterne er produceret i terracotta. Terracotta produkter stammer helt tilbage fra år 1821, hvor Baltasar Regas grundlagde en virksomhed, med hovedsæde i Breda, Spanien. De værktøjer der blev brugt til at producere terracotta produkter, på det tidspunkt, var en trædrejebænk. Trædrejebænken skulle betjenes med foden, en snor, en nedskærer af metal, et stykke gummi, et bassin og en arabisk ovn. Terracotta er et 100% naturmateriale, hvilket kan medføre små farvenuancer fra produkt til produkt – men det er også det der gør disse produkter unikke. Terracotta er en lervare af finkæmmet masse, der er brændt ved en lav temperatur.

Køb din ovnfaste gryde med låg, og få et produkt der holder i mange år.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Materiale

Terracotta

Farve

Rødbrun

Opvaskemaskine

Ja

Indhold

0,5 ltr.

Varianter

, , , , ,