Tilbud

Hailo Pure XL pedalspand 44 liter

941,45 kr.991,45 kr.

Hailo Pure XL pedalspand 44 Liter fås i 5 farver

Hailo Pure XL pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Pure XL kan indeholde hele 44 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Pure XL det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og kan derfor anvendes af alle.

Pure XL pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Pure XL pedalspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-15 dage.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hailo Pure XL pedalspand 44 liter fås i flere forskellige farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Pure XL pedalspand kan indeholde hele 44 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Pure XL pedalspand.

Alt i alt er Hailo Pure XL pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

 

https://www.youtube.com/watch?v=5fRG-U09Ha0

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit stål,  Hvid, Sølv,  Rød,  Vanilje,  Sort,  Mat Hvid,  Mat Mint, Mat Grå

Soft colse

Ja

Non-slip fødder

Ja

Kapacitet

44 liter

Højde

70,4 cm

Bredde

45,5 cm

Vægt

5,7 kg

Emballagevægt

7,6 kg.