Tilbud

Hailo Pure S pedalspand 3 liter

341,45 kr.371,45 kr.

Hailo Pure S pedalspand 3 liter fås i 5 farver

Hailo Pure S pedalspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Pure S kan indeholde 3 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Pure S det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, samtidig med at du med den praktiske soft-close funktion undgår at låget larmer, når det lukkes.

Pure S pedalspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Pure S der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hailo Pure S pedalspand 3 liter fås i flere forskellige farver.
Med sit simple og tidsløse design er Hailo Pure S pedalspanden perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Pure S kan indeholde 3 liter, og er derfor både rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget funktionelt at benytte Hailo Pure S.

Alt i alt er Pure S pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit stål,  Hvid,  Sølv,  Rød,  Vanilje,  Sort,  Lemon,  Mat Hvid,  Mat Mint,  Mat Grey

Kapacitet

3 Liter

Højde

28 cm

Vægt

1 kg

Emballagevægt

1,4 kg

Soft Close funktion

Ja

Fodpedal

Ja

Non-slip fødder

Ja