Tilbud

Hailo Öko trio Plus L – Sorteringaffaldsspand – 3 x 9 L

499,95 kr.529,95 kr.

Affalds Sortering

Dimension H43 cm x B47 cm x D34 cm

Hailo Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand er med sit klassiske design perfekt til ethvert hjem. Öko trio Plus er opdelt i to og kan indeholde 3 x 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk samtidig med at æstetikken er i top.

Med den smarte fodpedal gør Hailo Öko trio Plus L det utrolig nemt at komme af med sit affald på en simpel og hygiejnisk måde, og kan derfor anvendes af alle.

Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode kvalitet og flotte design. Der bliver aldrig gået på kompromis, hvilket også ses ved Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand, der både er praktisk og funktionel samtidig med at designet er i top.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på 3-10 dage.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Hailo Öko trio Plus hos Roba

Hailo Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand fås i flere flotte farver, og er med sit simple og tidsløse design perfekt til ethvert hjem uanset stil og tidens tendenser.

Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand er todelt og kan indeholde 3 x 9 liter. Den er derfor utrolig rummelig og praktisk i hverdagen, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode.

Med den smarte og elegante soft-close funktion undgår du en pedalspand, der larmer når låget lukkes, samtidig med at det bliver nemt og meget mere funktionelt at benytte Öko trio Plus L sorteringaffaldsspand.

Alt i alt er Hailo Öko trio Plus L pedalspand et rigtig godt køb, der udover sin funktionalitet også er skabt i et tidsløst og stilfuldt design, hvor både funktion og æstetik er i højsædet.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit stål, Hvid, Sølv, Rød, Sort