GRILLMESTEREN & KOKKENS BBQ SÆT, 6 Dele m/Forskærersæt – TRAMONTINA

349,00 kr.

GRILLMESTEREN & KOKKEN BBQ SÆT 6-DELE INKL. FORSKÆRERSÆT

det rigtige værktøj til kød…

Gavepakke med 2 grillspyd længde 65 cm i Smal V-form +  2 grillspyd længde 65 cm i Bred V-form samt 2 dele forskæresæt bestående af Kokkekniv og kødgaffel.

Grillspydene er med flade kanter, da et rigtig grillspyd bør have flade kanter, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen, f.eks. når råvaren vendes på grillen. Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager, og de samtidig nemt kan vende dine råvarer. den V-formet faconen, giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.  Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene er lette at  rengøre.

Grillspydene er ekstra lange, hvilket giver et fast greb selv med grillhandsker på.

Alle artiklerne er med natur trægreb

4 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH26499032TR Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

GRILLMESTEREN BBQ SÆT 6-DELE INKL. FORSKÆRERSÆT

Gavepakke med 2 grillspyd længde Small V-Form 65 cm  2 grillspyd Bred V-fom samt forskæresæt bestående af Kokkekniv og Kødgaffel.

Grillspydene er med flade kanter, da et rigtig grillspyd bør have flade kanter, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen, f.eks. når råvaren vendes på grillen. Grillspydene er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Spydene har en god længde 65 cm, så der er god plads til f.eks. kød og grøntsager, og de samtidig nemt kan vende dine råvarer. den V-formet faconen, giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.  Tramontina er verdenskendte for deres grillspyd, som de bruger i stor stil til at lave deres kendte grillmåde Churrasco. Grillspydene lette at rengøre.

Grillspydene er ekstra lange, hvilket giver et fast greb selv med grillhandsker på.

Grillspydene er med  natur trægreb og perfekte til at spise fra.

Dette sæt er til dig, som vil prøve nye elementer af på grillen. Derfor har vi samlet alt du behøver til at mestre køkkenet. Passer du på dette sæt, skal du ikke investere i et nyt de næste mange år.

Yderligere information

Vægt 1,18 kg
Størrelse 65 × 19 × 3,8 cm
Brand

Materiale

Rustfrit Stål og Træ

Garanti

5 år

Farve

Naturtræ

Du kunne også være interesseret i...

  • Forskærersæt, 3 Dele m. Skærebræt – TRAMONTINA

    Tilbud 349,95 kr.
    Se varen
  • Grillkniv fra Tramontina Jumbo XXL med Trægreb – TRAMONTINA – KENDT FRA RESTAURANTERNE

    Tilbud 119,95 kr.
    Se varen