Grill Tallerken (flere varianter) – REGAS (Terracotta)

149,95 kr.

LÆKKER Håndproduceret Grilltallerken- CHURRASCO

producerer på den traditionelle spanske måde, der indebærer håndproduktion- og håndtering, sådan som det altid er blevet gjort. Håndproduktionen kan vise sig i form af ujævnheder i leret og glaseringen. Dette har dog absolut ingen indflydelse på varens brugsværdi, men tilfører den i stedet fin og autentisk patina.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

LÆKKER Håndproduceret Grilltallerken- CHURRASCO

Ønsker du en unik grilltallerken så kan du med fordel vælge en grilltallerken fra Regas. Den unikke grilltallerken er produceret i hånden så den får en unik autentisk patina, og dermed får du din helt egen unikke grilltallerken som passer godt ind til ethvert selskab. Denne grilltallerken fås i 3 forskellige farver hvilket gør det muligt at gøre sin grilltallerken samling endnu mere unik. Da du pludselig kan mixe farverne, kan du give et helt unikt samspil på middagsbordet, og på den måde kombinere denne grilltallerken med andet bordpynt.

Regas – spansk traditionel håndproduktion

Regas producere sin grilltallerken på den gamle traditionelle spanske måde. Det betyder at håndtering og produktion af denne grilltallerken foregår med hænderne. Det har det altid gjort og det er den måde Regas skiller sig ud fra de konkurrenter som maskinproducerer deres grilltallerken. I og med at Regas’ grilltallerken bliver produceret i hånden vil det ikke kunne undgås de små skønhedsfejl, men det er med til at fuldende et rustikt look, med et personligt touch af patina. Det betyder også at denne grilltallerken går til næsten alle selskaber da man på kan dække op til pæne og til mere casual selskaber.

En grilltallerken til ethvert selskab

Med en unik grilltallerken fra Regas kan du kombinere dit middagsbord på mange forskellige måder. Det rustikke look du får fra denne grilltallerken kan du sagtens kombinere med et fint krystalglas, og på den måde får du en utrolig god kontrast på dit middags bord. Og netop kontrasterne bør dyrkes når man kan og har en rustik grilltallerken. Og derfor går Regas unikke grilltallerken også godt med et vin glas i krystal. Du får mange borddæknings muligheder. Og det er kun fantasien der sætter grænser.

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Brand

Farve

Sort, Moka, Rødbrun

Indhold

0,5 Liter

Opvaskemaskine

Ja

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Størrelse

Ø28 cm, Ø32 cm