Glasflaske med Patentprop Rund – 1 ltr.

Glasflaske med Patentprop Rund – 1 ltr. fra Flowersea.

Denne glasflaske med patentprop er et ‘must have’ i enhver husholdning, og er perfekt til alle anledninger. Glasflasken kan bruges til alt, både på middagsbordet, til skovturen, som vandflaske, eller til opbevaring af olie og eddike.
Det smarte patentlåg gør, at flaskens låg lukker helt tæt, og derfor kan du også være helt tryg ved at transportere glasflasken uden at indholdet siver ud.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Glasflaske med Patentprop Rund – 1 ltr.

Denne glasflaske med patentprop er fantastisk til alle anledninger og kan bruges til alt. Glasflasken kan indeholde 1 liter, og der er seks flotte farver at vælge imellem.

At anvende en glasflaske er let og praktisk, men samtidig også rigtig godt for miljøet, da glas er langt mere miljøvenligt end plastik, og en glasflaske kan anvendes mange flere gange end en plastikflaske. Derudover slipper du også for farlige syntetiske stoffer, der ofte gemmer sig i plastik, og som vi nemt kommer i kontakt med, når vores mad og drikkevarer opbevares i plastikbeholdere.

Glasflasken med patentprop kan anvendes til alle former for drikkevare samt sirup, olier og eddiker. Den pynter på middagsbordet og er uundværlig på skovturen.

Yderligere information

Vægt 0,63 kg
Størrelse 8 × 8 × 29 cm
Brand

Materiale

Glas og metal

Farve

Blå, Grøn, Gul, Klar, Orange, Rød

Du kunne også være interesseret i...

  • Hurricane Image

    Lanterne Hurricane Stage Rossa Home

    Tilbud 69,95 kr.
    Se varen