Fyrfadsstage – klart glas – SANDRA RICH

59,95 kr.99,95 kr.

Aflang fyrfadsstage fra Sandra Rich

Denne fyrfadsstage i glas fra Sandra Rich er super fin og pyntelig til ethvert hjem.
Stagen findes i tre forskellige størrelser, så der altid er en, der passer hjem til dig. De er udformet i klar glas, der lader flammens lys sprede sig blidt i rummet på en yndig og elegant måde.

Lysestagerne er rigtig fine bare som de er, men kan også fyldes og dekoreres med alverdens pynt. Brug dem for eksempel i forbindelse med påske, jul, nytår og så videre. Om foråret kan du også komme fine blomster i, mens du om efteråret kan komme tørre blade og kviste i. Kun fantasien sætter grænser.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Fyrfadsstager i klar glas

Denne fine aflange fyrfadsstage fra Sandra Rich er perfekt til enhver stil og alle anledninger.
Stagen kommer i tre forskellige størrelser, og kan anvendes som den er, eller kan pyntes med lige det pynt, du bedst kan lide.
Fyrfadsstagen er perfekt til de forskellige årstider samt til højtider som jul og påske. Til jul kan de fyldes med gran, og til påske kan du bruge små papæg, små kyllinger og så videre. Det er jo kun fantasien, der sætter grænser, og med disse fine fyrfadsstager er der masser af muligheder for at skabe lige det look, der passer til din stil.

Fyrfadsstagerne er utrolig enkle, men kan designes på lige den måde, der passer til din stil.
Stagerne er også en rigtig god gave for eksempel som værtindegave.

Sandra Rich – lækkert tysk design

Sandra Rich er tysk kvalitet, når det er allerbedst. Her er altid fokus på både design og kvalitet, og derfor kan du også være sikker på, at det er hos Sandra Rich, at du finder de bedste vaser, lysestager og andet brugskunst.

Varer fra Sandra Rich kommer i mange forskellige designs, og passer derfor også ind i ethvert hjem. Mange af produkterne kan sættes sammen, og på den måde skabe et helt nyt personligt udtryk.

Yderligere information

Vægt 0,07 kg
Størrelse 10 × 5 × 5 cm
Brand

Materiale

Glas

Opvaskemaskine

Nej

Varianter

, ,