Flad Skål med kant (Ø 13 Cm) – F2D

69,95 kr.

Flad Skål med kant (Ø 13 Cm) – F2D

F2D “Fine-to-Dine” – hvert produkt er helt unikt 

Denne lille skål er både god til servering af snacks og små salater deserter m.m., eller til praktiske formål som at slå et æg ud i. De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

Tåler opvaskemaskine
Dette produkt er en del af Escura serien

2 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH604000F2D Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Flad Skål med kant (Ø 13 Cm) – F2D

FLAD Skål fra F2D “Fine-to-Dine”

De innovative produkter af mærket F2D “Fine-to-Dine” er produkter med de nyeste trends i farver og materialer. Dette gør Fine-to-Dine et trend- og tidsbaseret mærke, altid med nyheder og innovative produkter hvilket gøre F2D markedsførende når det gælder farver og trends til boligen.

F2D – Escura serien

Porcelænservice med innovative rustikke farvekombinationer

ESCURA er den første samling af mærket F2D “Fine-to-Dine”. Produkterne fra F2D giver markedet de nyeste trends i former, farver og materialer.

Det overraskende element i ESCURA-serien ligger inden for sin unikke materiale kombination. Rustikke farvekombinationer blev påført porcelæn, i stedet for stentøj, som tidligere var den eneste mulighed for at opnår den rustikke fremtoning. Ved brug af holdbart porcelæn er produkterne ekstremt stærke, hvilket giver brugerne en stor fordel i holdbarhed og produkterne tåler hverdagsbrug. Hele kollektionen består af forskellige former for fade, kopper og tallerkener, mange forskellige skåle, serveringsfade m.m. Hvert enkelt stykke har sin egen unikke rustikke udsende.

Tåler opvaskemaskine

Yderligere information

Vægt 0,21 kg
Størrelse 11,5 × 11,5 × 5 cm
Farve

Brunlig / rustik

Størrelse

Ø13 cm – højde 2 cm

Du kunne også være interesseret i...

  • Kop med Underkop (10 CL) – F2D

    119,95 kr.
    Se varen