Tilbud

Dyb Stegepande – Noir Induktion (Ø20-Ø30 cm)

129,95 kr.199,95 kr.

Dyb stegepande fra Noir Induction

De dybe stegepande fra DOMO’s serie Noir Induction er i et klassisk og tidløst design, der aldrig går af mode.  Stegepanden har et sikkert og ergonomisk greb, der gør den lettere at holde. Derudover har den teflon nonstick belægning og er af koldsmedet aluminium, således at den kan anvendes på alle slags komfurer, også induktion. Stegepanden er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel, og den fås i flere størrelser

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): D85PA2001 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Noir Induction

Noir Induction serien inkluderer gryder og pander i et klassisk og tidløst design, der kan bruges til både hverdagsmaden og det store festmåltid. Den dybe stegepande har ergonomisk greb med et indlejret logo, foruden teflon nonstick belægning, der er både stabil og holdbar. Produktet er fri for PFOA, tungmetaller og nikkel, hvilket kan forårsage allergi og usunde dampe. Stegepanden passer til ethvert komfur, også induktion. Den 6 lag tykke belægning sikrer nemlig en jævn fordeling af varme. Noir Induction seriens produkter tåler både opvaskemaskine og køleskab. Serien er til dig, der ønsker at godt og holdbart køkkenredskab.

Yderligere information

Brand

Størrelse

Ø20 cm, Ø24 cm, Ø26 cm, Ø28 cm, Ø30 cm

Varmekilder