Tilbud

Dyb Sauté Stegepande – Terranova Induktion (Ø20-Ø30 cm)

149,95 kr.249,95 kr.

Dyb stegepande fra Terranova

Den dybe stegepande fra DOMOs serie Terranova er kendetegnet ved den røde farve. Panden er støbt i aluminium med et flot satin finish, og med den røde farve ledes tankerne hen på syden. Panden har ergonomisk greb, nonstick belægning og er fri for både PFOA, nikkel og tungmetaller. Den passer til alle varmekilder, også induktion. Tåler både opvaskemaskine og køleskab. Fås i flere størrelser.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): D91PA2000 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Terranova

Terranova serien inkluderer både gryder og pander, og den røde farve er karakteristisk for serien, der er inspireret af det traditionelle italienske håndværk. Terranova er skabt med sans for kvalitet og god madlavning. Derfor har den dybe stegepande både et blødt ergonomisk greb og nonstick belægning og passer samtidig til alle varmekilder. Serien kombinerer teknologi og tradition og sørger samtidig for, at du undgår farlige stoffer i din madlavning, da panden både er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller.

 

Yderligere information

Størrelse

Ø20 cm, Ø26 cm, Ø30 cm

Brand

Varmekilder

Serie

Opvaskemaskine

Ja

Garanti

5 år

Materiale

Støbt aluminium

Farve

Rød/Sort

Nonstick