Tilbud

Design Bålfad Bonfeu

1.299,00 DKK5.999,00 DKK

DESIGN BÅLFAD BONFEU RUSTIK RUST FINISH

Elsker du at sidde under åben himmel, imens du rister snobrød og skumfiduser over bål. Eller nyder du måske bare at kunne varme dig, når de lange sommeraftener synger på sidste vers ? eller skabe den helt rigtige vinterstemning så er et bålfad fra Bonfeu den helt rigtige løsning.

Størrelse op til 60-Ø150 cm de største kan tage hele paller om man vil.

  • Levering: 3-10 dage.
  • Vi leverer til faktureringsadressen med DHL.
Ryd
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Beskrivelse

Bålfad fra Bonfeu

Dette extra lækre design bålfad  med den afrundede form er ideelt til en hyggelig sommeraften på terrassen eller i haven. Eller på en kold vinteraften som extra varmekilde samt belysningkilde. Som velkomst lys til gæster eller lignende farven rust giver et flot rustikt look. Produceret i et enkelt design, der passer ind i de flestes have indretning. Senere på aften når det stille og roligt bliver køligere behøver du ikke at rykke indenfor. Bonfeu bålfad er med til at holde på varmen og man kan nyde den frihed der er i at opholde sig udenfor. Skab et bålsted i haven med dette kraftige bålfad. Sæt blot bålfadet på stabil grund, og så har du et bålsted, hvor familien kan samles om bålets varme og lave snobrød, skumfiduser og meget andet. Med tiden får fadet patina fra vind og vejr, hvilket giver det et flot og rustikt udseende.

Fås i de almindelige størrelser Ø60 cm og Ø80 cm samt de meget store Ø100, Ø120 samt kæmpen på 150 cm der tagerhele paller om man vil.

Bonfeu har et stort program i bålfade og udepejse som du finder her på Roba.

Pladestål: 3,0 mm.

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A

Du kunne også være interesseret i...