Tilbud

Big-Box Swing – Affaldsspand størrelse XL

299,95 kr.699,95 kr.

Hailo Big-Box Swing XL affaldsspand

Hailo Big-Box Swing XL affaldsspand er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Big-Box Swing XL kan rumme 52 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk. Med det praktiske svinglåg er det nemt at anvende Big-Box Swing XL, og med de fire skridsikre fødder monteret under affaldsspanden er man sikker på, at Big-Box Swing XL altid bliver hvor den skal være.

Big-Box Swing XL er produceret af Hailo, der er kendt for sin gode tyske kvalitet, hvilket tydeligt afspejler sig i netop dette produkt. Med Big-Box Swing XL er der både tænkt på æstetik og funktionalitet, hvilket gør det til den oplagte affaldsspand.

På alle produkter fra Hailo er der en forventet leveringstid på mellem 1-2 hverdage.

 

  • Ønsker du en mere mobil løsning kan hjulsæt med 4 stk.  hjul tilkøbes.

 

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Hailo Big-Box Swing XL affaldsspand fås i rustfrit stål, hvid, sølv og sort, og er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Big-Box Swing XL kan rumme er utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode. Med sit praktiske svinglåg er Big-Box Swing XL er meget let anvendelig, og kan håndteres af alle – også selvom man skulle have hænderne fulde i en travl hverdag.

Hailo Big-Box Swing XL findes i fire enkle og stilfulde farver og uanset hvilken én, der er din favorit, er du garanteret en elegant affaldsspand, der passer perfekt ind i ethvert hjem, og som uden problemer kan indgå i lige netop din stil.

Hailo affaldsspande fås i mange forskellige former, størrelser og farver, og er altid designet i et tidsløst og enkelt design.
Kort sagt: for enhver smag og til ethvert behov.

 

  • Ønsker du en mere mobil løsning kan hjulsæt med 4 stk.  hjul tilkøbes

 

 

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit Stål, Hvid, Sølv, Sort, hjulsæt 4 stk.