Tilbud

Big-Box Swing – Affaldsspand størrelse L

299,95 kr.599,95 kr.

Hailo Big-Box Swing affaldsspand størrelse L er med sit klassiske og stilfulde design perfekt i ethvert hjem.

Big-Box Swing kan indeholde hele 35 liter, og er derfor utrolig praktisk og rummelig uden at der er gået på kompromis med det stilfulde design.
Det smarte swing-låg gør det nemt og simpelt at anvende Big-Box Swing, og medvirker til at du nemt og hygiejnisk kan komme af med affald.
Med de fire fastmonterede skridsikre fødder, kan du være sikker på, at Big-Box Swing altid bliver hvor den skal være og ikke glider.

Big-Box Swing er designet af tyske Hailo, der er kendt for deres gode produkter, hvor design og funktionalitet altid går hånd i hånd.

Alle produkter fra Hailo har en forventet leveringstid på mellem 1-2 hverdage.

 

  • Ønsker du en mere mobil løsning kan hjulsæt med 4 stk.  hjul tilkøbes

 

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Big-Box Swing affaldsspand fås i rustfrit stål, hvid, sølv og sort, og er med sit enkle og tidsløse design perfekt til ethvert hjem.

Big-Box Swing L affaldsspand kan rumme 35 liter, og er derfor utrolig rummelig og praktisk, men samtidig stilfuld og klassisk med et design, der aldrig bliver kedeligt eller går af mode. Med sit praktiske svinglåg er Big-Box Swing L også meget let anvendelig, og kan håndteres af alle – også selvom man skulle have hænderne fulde i en travl hverdag.

Big-Box Swing L findes i fire enkle og stilfulde farver og uanset hvilken én, der er din favorit, er du garanteret en elegant affaldsspand, der passer perfekt ind i ethvert hjem, og som uden problemer kan indgå i lige netop din stil.

BigBen Affaldsspand fås i mange forskellige former, størrelser og farver, og er altid designet i et tidsløst og enkelt design.
Kort sagt: for enhver smag og til ethvert behov.

  • Ønsker du en mere mobil løsning kan hjulsæt med 4 stk.  hjul tilkøbes

Yderligere information

Vægt N/A
Størrelse N/A
Farve

Rustfrit Stål, Hvid, Sølv, Sort, Hjulsæt 4 stk.