Tilbud

Båltønde Rustfri Stål – Tramontina

1.299,95 kr.

TRAMONTINA DESIGN båltønde

 

Få tilbage

 

Elsker du at sidde under åben himmel, imens du rister snobrød og skumfiduser over bål. Eller nyder du måske bare at kunne varme dig, når de lange sommeraftener synger på sidste vers ? eller skabe den helt rigtige vinterstemning så er en tøndegrill fra Tramontina en rigtige god løsning. Økonomisk forbrug:  grill med bare 1,5 kg Kul/briketter pr gang.

SE VIDEOEN LÆNGERE NEDE PÅ SIDEN

Levering: 1-2 hverdage.

Dimensioner:

  • Diameter Ø 40,2 cm
  • Højde 74,8 cm
  • vægt 8,2 kg
  • Grill område/rist ca Ø 40 cm
  • Anbefalet kul/briket mængde til grillning – bare 1,5 kg.

3 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH26500006TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Båltønde Rustfri Stål -Med rist fra Tramontina

Denne extra lækre rustfrie båltønde er nydesignet og udført i det bedste rustfrie stål. Det ny design er lavet specielt for at hæve grillen performance/ydelse som varme kilde og grill. Der kan grilles med bare 1,5 kg kuld eller briketter. Brug den Som bålsted eller ildtønde der kan tændes op med alm. træ stykker, som giver en god og lækker varme – utrolig hyggeligt på en varm el. kølig sommeraften.

Produceret i et enkelt cylindrisk design, der passer ind i de flestes have indretning. Senere på aften når det stille og roligt bliver køligere behøver du ikke at rykke indenfor. Tramontinas ildtønde er med til at holde på varmen og man kan nyde den frihed der er i at opholde sig udenfor. Skab et bålsted i haven med dette denne båltønde. Sæt blot grillen på stabil grund, og så har du et bålsted, hvor familien kan samles om bålets varme og lave snobrød, skum fiduser og meget andet.

 

Yderligere information

Vægt 9 kg
Størrelse 42 × 42 × 80 cm
Materiale

Rustfrit stål

Rust

Størrelse

Ø40 x H74,8 Cm