Allround /musliskål Ø 15 cm

59,95 kr.

Pift dine skåle op med en smuk sort Allround /Müsliskål fra Regas

Denne smukke sorte Allround / Müsliskål er perfekt de daglige gøremål, specielt når man står op og morgenen og have mad, inden dagen starter. Som mange andre, så kan du pifte den klassiske morgenmad med müsli og mælk eller yoghurt op med at ændre på selve køkkenudstyret. Gør dig selv den tjeneste at udskifte den kedelige hvide allround skål med et smukt Terracotta produkt.

Selve skålen er i materialet Terracotta som er et udsøgt material kan holde til lidt af hvert. Den tåler nemlig mikroovn, ovn, frys, køl, elektriske og glaskeramiske kogeplader og maskinopvask. Derfor behøver du ikke bekymre dig med den nye skål. Den kan de samme ting som den traditionelle porcelænskål.

Terracotta er et 100% naturprodukt.

24 på lager

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): NH9262RE Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Giv dig selv en god start på morgenen

Søger du efter en skål til madlavningen eller bare til den almindelige müsli-blanding, så er Regas Allround / Musliskål et godt bud på en anderledes og smuk skål. Med et udvalg af forskellige skåle kan du pifte dit sortiment op og gøre det muligt have noget anderledes end den kedelige hvide skål som man ofte ser.

Dens funktioner er de samme som en almindelig hvid skål og den kan derfor bruges på stående fod. Den sorte allround skål er derudover ekstrem flot at have på bordet, når du har gæster på besøg. Det kan ske, at du modtager æstetiske point fra dine gæster – og samtidig vil folk lægge mærke til skålen, hvis du giver den en central placering på spisebordet. Man ser jo ofte den kedelige hvide skål.

Giv morgendagen og dit spisebord et pift med en smuk allround og musliskål. Hvis du føler dig inspireret af vores udvalg, så kan du her se vores udvalg af smukke kander og karafler.

En musliskål kan bruges til mange anretninger

En musliskål kan bruges til mange forskellige anretninger, men er oplagt til morgenmåltiderne. En musliskål fra Regas er i tidsløst design og unik porcelæns kvalitet, derfor kan du anrette alverden mad i skålen. Musliskålen fra Regas kommer i en smuk sort farve som giver et fantastisk sammenspil mellem forskellige madretter, og holder udseendet mystisk og indbydende. Du kan med fordel servere retter der er lyse i din musliskål, f.eks. skyr eller en lys suppe som forret. Det giver et helt unikt udtryk på spisebordet, og det ser samtidig super inbydende ud da den sorte musliskål fremhæver maden. Musliskålen er også perfekt til at servere mad til børnene i, og det vil være oplagt at bruge børnebestik fra tramontina som kommer i forskellige farver lige efter dit barns ønske. Og til de voksne kan du med fordel benytte den unikke spiseske i rustfrit stål med et unikt skaft som du sjælendt ser. Det giver et fantastisk sammenspil med din musliskål

Varen skal efter opvask altid tørres med Bunden opad – sørg for at varen er helt tør inden den stables eller sættes i skabet, er varen ikke helt tør kan der evt. danne sig skimmel  eller duftgener.

Yderligere information

Vedligeholdelse

Husk at produktet er lavet af naturmateriale (ler) og skal tørres helt efter kontakt med vand. Gerne med bunden opad.

Brand

Størrelse

Ø15