Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

Pynt op med vaser og urtepotteskjulere

Alle elsker at få blomster og en smuk buket kan virkelig skabe liv og farve i et rum.

Blomster og buketter kommer i mange størrelser og variationer, og derfor skal du også have flere forskellige typer af vaser, så der altid er en der passer.
Hos ROBA har vi vaser af glas og vaser i keramik, der passer som dekoration i både stuen og resten af hjemmet. Vi har høje vaser, lave vaser, slanke vaser, buttede vaser, spraglede vaser og simple klare vaser. Kort sagt, vaser til enhver smag.
Derudover har vi et utal af urtepotteskjulere, der kommer i mange forskellige farver, og hvor du helt sikkert finder en farver, der passer perfekt til dig og din stil.   

 

 

Denne vase i krystalglas er simpel og samtidig utrolig elegant. Vasen er god til lidt høje blomster, der ikke nødvendigvis behøver at være bundet, som buketter ofte er. Med det simple design kommer blomsterne fuldstændig til deres ret, og derfor kan du også bruge denne vase til blomster i alle farver og former. 
Vasen er også meget pyntelig uden blomster og passer perfekt som dekoration på et bord, i vindueskarmen og så videre. 

Mangler du en gave til en, du holder af? Så er denne vase helt perfekt! Det enkle og elegante design passer til ethvert hjem, og hvem vil ikke blive glad for sådan en fin vase? Synes du alligevel, at vasen passer bedre ind i dit eget hjem? Så er det også helt okay at forkæle sig selv 🙂     

 

 

 


I ethvert hjem er urtepotteskjulere fuldstændige uundværlige og et absolut must have. Du kan nærmest gro alt i en urtepotte lige fra små dekorative blomster til orkidéer, hængeplanter og kaktusser. 
Urtepotteskjulere er også perfekte i køkkenet, hvis du for eksempel dyrker krydderurter, karse eller lignende. Har du flere slags krydderurter, kan du med fordel dyrke dem i urtepotter i forskellige farver. Så kan du nemt holde styr på, hvad der gror hvor, samtidig med at farverne skaber glæde og spræl i dit køkken. 

  Det er i det hele taget en fordel, at have mange forskellige urtepotteskjulere, da du netop kan bruge dem til alt både som dekoration i både stuen og køkkenet. 

 

Vaser behøver ikke kun være af glas, men kan også være super smukke i andre materialer. Denne keramikvase er meget simpel, samtidig med at designet er rustikt og specielt. Den rifflede overflade og unikke form, gør vasen helt unik, men samtidig også så klassisk, at den passer ind i ethvert hjem. 

Vasen er utrolig pyntelig i sig selv, men passer også perfekt til blomster med lang stilk, der ikke behøver at blive bundet. 
Denne keramikvase kommer i tre forskellige størrelser, der er utrolig flotte som et sæt, men også fint kan stå alene. Den største størrelse, der er 50 centimeter høj, kan også fungere fint som gulvvase og kan derfor rumme både blomster og større stueplanter.  

 


Denne lille buttede vase i krystalglas er simpel og super stilfuld på samme tid. Alle typer af blomster passer til vasen og med det enkle design, er det helt og holdent blomsterne der træder frem, og vasen der bare er en rigtig fin detalje, der holder blomsterne på plads. Med vasens unikke form, kan du være kreativ og bruge den til mange forskellige blomster. Det er som sagt kun fantasien, der sætter grænser. 

Vasen passer ind i enhver stil, og er derfor også den oplagte gaveidé til en, du holder af. Det er en sikker vinder, som modtageren uden tvivl vil blive glad for, især hvis der følger blomster med 🙂   

 

 Keramikvasen her skiller sig ud fra andre vaser ved at være mønstret og have en helt unik form, der gør den rustik og fin på samme tid. Vasen har et enkelt feminint mønster med blomster, og er holdt i enkelte farver, der passer til alt. 
Vasen passer også til alle typer af blomster og kan bære at blive sat sammen med en hvilken som helst anden farve. 

Det tyske mærke Sandra Rich er især kendt for netop denne type vaser, der findes i et utal af farver og variationer. Alle sammen er lavet i keramik og har en eller anden form for mønster og facon, der gør vasen helt speciel.  

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart