Tilbud

UDEPEJS / GRILL BONFEU BONBINI SMP

1.239,00 DKK 999,00 DKK

BONFEU BONBINI SMP

Udepejs / grill model BONFEU BONBINI SMP er en super løsning til haven eller på terrassen. Der kan fyres med træ, briketter samt kul el lign. Medfølgende rist gør at den samtidig kan bruges som grill.

Denne smukke og stilrene udepejs / grill skaber hygge. Brug udepejsen som et alternativ til terrassevarmere, som vil skabe en særlig stemning med ilden.

Dimensioner:
Materiale: Stål
Højde: 117 cm
Bredde: 29 cm
Dybe: 29 cm
Vægt: 10 Kg

Farve: Sort
Inkl. Grillrist.

  • Levering: 3-10 dage.
Varenummer (SKU): NH2901BONBIBF Kategorier: , ,

Beskrivelse

Udepejs / Grill Bonfeu

Bonfeu BonBini er designet som udepejs / grill, til terrassen og haven. Tilføjer ekstra hygge og varme til de dejlige sommeraftener i haven eller på terrassen. Sætter den helt rigtige stemning på lange vinteraftner. Ovnen køler langsomt ned efter opvarmningen da pejsen giver en god strålevarme og giver dejlig varme et godt stykke tid efter ilden er slukket samt hyggelig atmosfære. Udepejsen fungerer samtidig som grill med den medfølgende grillrist. Inviter Jeres gæster til en en god grillmiddag lavet på bål i jeres nye udepejs. Med sin effektive strålevarme, er den velegnet til at forlænge sæsonen på terrassen. Pejsen er dekorativ på terrassen eller i haven, selv når den ikke er i brug.

Der medfølger grillrist.  BONBINI SMP  er fremstillet i en høj kvalitet.

Bonbini SPM er den prisbilligste og mindste model i vort Bonfeu design sortiment. Produceret i bedste materialer og i et moderne samt flot design.

Et solidt produkt til helårsbrug som samler familie og venner og spreder varme og hygge.

Pejsen leveres i sort.

Tilkøb

Cover / Regnfrakke til pejsen kan købes separat – det er en god investering taget vort danske vejr i betragtning.

 

Yderligere information

Vægt 10 kg
Størrelse 29 × 29 × 117 cm

Du kunne også være interesseret i...