Tilbud

Trykkoger (4,5 Ltr. – Ø22 Cm)

2.295,95 DKK 1.749,95 DKK

Trykkoger fra WORLD´S BEST PAN

HÅNDSTØBT ALUMINIUM | KERAMISK NON-STICK TITANIUM BELÆGNING | BUND 9/10 MM

WORLD´S BEST PAN anbefales af The Worl Association Of Chefs. 65 ud af 69 kokkelandshold bruger WORLD´S BEST PAN. Tommy Jespersen fra Falsled Kro på Fyn har været en del af det danske kokkelandshold og har brugt og vundet flotte præmier med WORLD´S BEST PAN.

WORLD`S BEST PAN er en helt serie inden for kogegrej stegepander, grillpander, gryder, trykkoger og meget mere.

Pande og håndtag kan klare ovnvarme helt op til 240°. Produkterne har den bedste NON-STICK og er naturligvis PFOA frie.

Varenummer (SKU): NH1822SK-SETEAMT Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

TRYKKOGER 4,5 LTR. Ø22 CM

The best in the world only cook with the best in the world

LOTAN® NON-STICK KERAMISK TITANIUM BELÆGNING

Med trykkogeren fra WORLD´S BEST PAN  kan braisering, fond-reducering og tilberedelse af tørrede bælgfrugter klares på minimal tid. Låget holder både damp og smag inde i gryden, og hæver samtidig temperaturen helt op til 100 grader, så tilberedningstiden forkortes. Kog bl.a. dine kartofler på kun 6 minutter eller ris på kun 10 minutter.  Trykkogeren har en 3-trins sikkerhedsanordning, der gør at låget ikke kan åbnes under madlavningen, så du undgår at blive brændt af den varme damp. Trykkoger fra WORLD´S BEST PAN egner sig til alle komfurtyper, på nær induktion. Den kan også anvendes som almindelig gryde, da der medfølger glaslåg Trykkogeren tåler opvaskemaskine, men opvask i hånden forlænger levetiden. Kan indeholde 4,5 liter.

Vi ønsker at tilfredsstille vore kunder med vores køkkengrej. I årevis har vi mestret hele produktionskæden, som producent af meget høj kvalitet aluminiums kogegrej – fra design til færdigt produkt. Den fremragende kvalitet af vores produkter er blevet bekræftet mange gange af uafhængige myndigheder og har vundet adskillige priser.

* “Verdens bedste pande”, ifølge VKD, den største tyske Chefs Association.

WORLD´S BEST PAN anbefales af The Worl Association Of Chefs, med 106 medlemslande. 65 ud af 69 kokkelandshold bruger WORLD´S BEST PAN. Tommy Jespersen fra Falsled Kro på Fyn har været en del af det danske kokkelandshold og har brugt og vundet flotte præmier med WORLD´S BEST PAN.

WORLD`S BEST PAN er en helt serie inden for kogegrej stegepander, grillpander, gryder, trykkoger og meget mere – så find flere produkter på Roba.dk

Vores pander har en unik bundtykkelse på 9 til 10 mm – os bekendt er WORLD`S BEST PAN de eneste på markedet der har denne tykkelse.

Kan også bruges i ovnen. Pande og håndtag kan klare ovnvarme helt op til 240°. Produkterne har nok den allerbedste NON-STICK belægning og er naturligvis PFOA frie.

HÅNDSTØBT ALUMINIUM | KERAMISK NON-STICK TITANIUM BELÆGNING | BUND 9/10 MM

Lotan® non-stick er en helt speciel udviklet belægning til WORLD´S BEST PAN derfor behøves ingen brug af fedtstof ved stegningen,

Lotan® non-stick  medfører lettere rengøring og at panden altid bliver hygiejnisk ren.

Giv din non-stick et godt liv
Rengør altid med opvaskemiddel
Undgå hurtig opvarmning og nedkøling

Yderligere information

Vægt 4.5 kg
Størrelse 30 × 22 × 21 cm
Brand:

WORLD´S BEST PAN

Materiale:

Aluminium

Farve:

Sort

Dimension:

Ø22 cm

Bundtykkelse:

9/10 mm

Anvendelse:

Alle varmekilder på nær induktion