Tilbud

Kasserolle 16 cm inkl. låg – Terranova Induktion

199,95 kr.

Kasserolle med låg fra Terranova

Denne saucepan fra DOMOs serie Terranova er udformet til dig, der elsker at arbejde kreativt i køkkenet. Gryden er fri for PFOA, nikkel og tungmetaller. Den er støbt i aluminium og satin og har en bund af fusion-alpha teknologi. Gryden har et ergonomisk greb, der gør den let at holde, og samtidig har den en nonstick belægning, der gør den til et uundværligt redskab i ethvert køkken. Gryden passer til alle varmekilder, også induktion. Tåler både opvaskemaskine og køleskab.

Leveringstid

Varen afsendes indenfor 1-2 hverdage

Fragt

Fri fragt fra 499 kr.

Tilfredse kunder

5000+ tilfredse kunder

Varenummer (SKU): D91C11600 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

DOMO – italiensk design med fokus på miljø

Det italienske mærke DOMO producerer gryder og pander i unikke designs, der er skabt til at holde længe og være miljøvenlige. DOMOs produkter har været på markedet i 25 år. Den italienske kultur og kærligheden til landet er drivkraften bag DOMOs produkter. Der er fokus på sikre, højteknologiske og godt designet madlavningsredskaber. Ethvert køkkenredskab udsættes for daglig slitage, og derfor arbejder DOMO kun med det sidste nye inden for maskiner og udstyr i produktionen af gryder og pander, så der sikres en høj kvalitet og funktionelle redskaber.

Terranova

Terranova serien inkluderer både gryder og pander, og den røde farve er karakteristisk for serien. Terranova er skabt med sans for kvalitet og god madlavning. Derfor har dens saucepan både et blødt ergonomisk greb og nonstick belægning og passer samtidig til alle varmekilder. Serien kombinerer teknologi og tradition ved at kunne bruges på alle typer komfurer og den røde farve, der er traditionel for italiensk håndværk.

 

 

 

Yderligere information

Brand

Varmekilder

Nonstick

Materiale

Støbt aluminium og udvendig satin finish

Garanti

5 år

Opvaskemaskine

Ja