Tilbud

Grill /Steakkniv 6 stk. Rundet KAMPAGNE – TRAMONTINA

299,95 DKK 140,00 DKK

GRILL /STEAKKNIV 6 STK. KAMPAGNE – TRAMONTINA

Grill / Steakkniv 6 stk. – det perfekte sæt til grilltid. Noget af det bedste ved sommeren er at køkkenet kan rykke udenfor. Tænde op i grillen og grille kød og grønt, der er blevet saftigt og smagfuldt i skønne marinader og nyd maden med det perfekte grill / steakbestik fra Tramontina.

Grill / steakbestikket  fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. ligger godt i hånden og  produceret i rustfrit stål og med trægreb. Tåler maskinopvask og 5 års garanti

PRODUKTFORDELE:

1. Rustfri stål klinge – 5 års garanti ved normal brug
2. Behandlet træ håndtag – 5 års garanti ved normal brug
3. Tåler opvaskemaskine og er varme og slagfast
4. For at opretholde optimal finish anbefales grundig aftørring efter opvask

Ryd
Varenummer (SKU): NH21100495TR-1-1-1 Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Grill /Steakkniv 6 stk. KAMPAGNE – TRAMONTINA

Disse grill / steakkniv og fra Tramontina er fremstillet i et unik og gennemtænkt design. Grillkniven ligger godt i hånden, grillskæret er især velegnet til grillkød og steaks.

Fremstillet i rustfrit stål og med trægreb.

Tåler maskinopvask og er varme og slagfast. Os bekendt er der ikke andre der producere grillbestik med træskafter som tåler maskinopvask og tilbyder 5 års garanti
OBS!  Indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillbestik, grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Mange af Tramontina´s greb er lavet af træ, som tåler daglig brug af opvaskemaskine, Tramontina er så sikker på kvaliteten at der tilbydes 5 års fabriksgaranti på CHURRASCO serien – DET RIGTIGE VÆRKTØJ TIL KØD…….

Tramontina’s produkter er et godt valg både til formelle borddækninger, hvor det elegante skal fremhæves og til hverdagens måltider. Et alsidigt produkt som holder høj standard!

 

Yderligere information

Vægt 0.03 kg
Størrelse 21 × 1.5 × 0.8 cm
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Rød

Du kunne også være interesseret i...