Tilbud

Forskærersæt m. 4 kæmpe spyd – TRAMONTINA

749,95 DKK 449,95 DKK

Forskærersæt med 4 spyd fra Tramontina

Kniv: 31,5 cm – Gaffel: 30 cm – Spyd: 65 cm

Med forskærersæt fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Grillspyd V-formet, et rigtig grillspyd bør være V-formet, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen. Grillspydene har 2 forskellige breder.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

 

Varenummer (SKU): NH26499027TR Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Forskærersæt + 4 Spyd = 6 DELE

forskærersæt med Kniv: 31,5 cm – Gaffel: 30 cm – Spyd: 65 cm

Med forskærersættet fra Tramontina er du klar til skære både andesteg og flæskesvær m.m.  Forskærerknivens skarpt knivblad skærer let igennem både store og små stykker kød. Med forskærergaflens brede tænder har du et godt tag i kødet, både mens du skærer, og når der skal serveres.

Grillspyd V-formet, et rigtig grillspyd bør være V-formet, da dette sikrer, at råvarerne ikke drejer rundt på spydet under tilberedningen. Grillspydene har 2 forskellige breder og er med spidse ender som gør det let at påføre dine lækre råvarer. Den V-formet faconen giver grillspydet en kødsaftrille som hjælper med at transportere kødsaften væk fra selve grillområdet.

Vores trægreb tåler maskinopvask hvilket er helt unik. Og vi giver endda 5 års garanti. Vi  anbefaler dog, at du vasker forskærersættet af i hånden, da knive kan blive sløve i opvaskemaskinen.

OBS! Forskæresættet indgår i Roba.dk grillserie bestående af grillknive, grillgaffel, grilltang og grillpalet og meget andet til grillen.

Om Tramontina:

 

Yderligere information

Vægt 0.55 kg
Brand:

Tramontina

Materiale:

Rustfrit stål og træ

Opvaskemaskine:

Ja – dog ikke skærerbrættet

Garanti:

5 år

Grebfarve:

Lysebrun, Mørkebrun

Du kunne også være interesseret i...