Roba på messe i Köln, Tyskland

Hos Roba er vi fuldt optaget af at levere den gode service og finde nye spændende og produkter i høj kvalitet til vores kunder. Derfor tog vi en tur på messe i Køln i det store Tyskland, hvor vi stolt fremviste de super skarpe Tramontina knive og grillbestik til de besøgende gæster på messen.

Menuen stod på grillmad og vi havde det store palette af fine Tramontina grillspyd, knive på plads og vi var iklædt traditionel gaúcho tøj. Derudover havde fandt vi også frem til et par spændende produkter som potentielt kunne ende op i vores webshop. 

Vi havde en god tur til Tyskland, og nu tager vi hjem med en masse nye input og inspiration til fremtiden. Det var også rigtig hyggeligt at møde jer på messen og give jer muligheden for at smage grillmaden. Med Tramontina grilludstyr er det nemt at forberede og hygge sig med grillmaden. 

Her er nogle stemningsvideoer af os, da hvor vi viser hvordan man kan tilberede brasiliansk Churrasco (brasiliansk BBQ) og vise hvor gode Tramontinas knive er:

Vi er Roba – hvor kvalitet og service går hånd i hånd!

Grillspydet fra Tramontina holder kødet på sin plads, mens Tramontina’s kokkekniv skærer kødet, som det er smør! 

Forbedrelse af kødet er vigtigt, når du skal grille. Vores Tramontina kniv skærer let og elegant kødet i fine stykker. 

Seneste nyt fra bloggen

Risoli Gastropan LePignatte gryde 5
Gryder og pander

Gastropan By Risoli

Gastropan By Risoli En unik serie af gryder og stegepander fra Gastropan By Risoli Gryder og pander til private og erhverv DuPont non-stick Kvaliteten af

Læs mere »
Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Den praktiske klapstige skal ikke undervurderes  Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv