Professionel isenkræmmer Roba

Hvorfor skal du vælge en professionel isenkræmmer?

En professionel isenkræmmer har produkter, som inspirere til nye og kreative udfoldelser. Dette kan både være i forhold til borddækning og præsentationen af mad eller drikke. Det kan også være i form af reelle produkter, som bruges til udfoldelsen, såsom gryder og pander, bestik osv. Roba har fra starten haft en drøm om, at tage det brazilianske brand Tramontina ud i flertallet af de danske hjem. Tramontina er et fantastisk brand, som findes i over 120 lande. Tramontina er omfattet af kvalitet og tidløst design. Derudover er alle produkter fra Tramontina helt unikke og personlige. Tramontina dominerer vores isenkræmmer webshop med god grund. Det er en udsøgt fornøjelse, at benytte de mange forskellige redskaber til både borddækningen, men også til madlavningen generelt. 

En isenkræmmer er ikke blot salg af køkkengrej, men en hobby og livsstil. Roba brænder for et godt design og kvalitet, men passionen for at være en isenkræmmer stammer fra utallige timer i køkkenet, med interesse for de materialer, som bruges til de kreative udfoldelser. Roba startede med, at sælge glas og senere køkkengrej og det har været en udsøgt fornøjelse, at kunne fordybe sig i vores produkter og kun tilbyde det bedste af det bedste til vores kunder. Vi leverer samtlige af vores produkter med 5 års garanti. Ud over at være nørder indenfor isenkræmmer verdenen gør vi alt hvad vi kan for, at sikre den gode oplevelse i forbindelse med handel og generel service på vores hjemmeside. Vi har igennem år bygget fantastiske kundeforhold op og nyder, at se vores produkter blomstre. Du kan se lidt af udvalget herunder og ønsker du vores produkter i dit hjem eller måske sælge dem selv, så skriv til os. 

Læs mere om vores udvalg her!

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv