Hailo pedalspande

hailo pedalspand 3

Hailo kommer fra Tyskland, og er skabt med fokus på design og kvalitet. 
Dette kan alle selvfølgelig komme og sige, så for at sikre os, at det ikke bare var en klassisk kliché, har vi personligt besøgt Hailos fabrik i Tyskland, og med egne øjne set hvilke test produkterne udsættes for, samt hvilke tanker, der er gjort bag det enkelte produkt. Dette besøg resulterede i en helt unik aftale, der sikrede os som stolt forhandler af Hailos produkter.   

Hailo har et bredt udvalg af mange forskellige produkter lige fra stiger til køkkenudstyr. Det er dog uden tvivl pedalspanden, der er Hailos primære produkt, og hele virksomhedens flagskib. Gennem årene har Hailo skabt hele 13 forskellige serie af pedalspande – alle i mange forskellige farver, størrelser og designs. 

Udover det klassiske smukke design, er Hailo pedalspande også kendt for deres gode og unikke kvalitet. Derfor er der også altid 5 års garanti på alle Hailos produkter – selvfølgelig! Der bliver aldrig gået på kompromis med materialet, og derfor er 5 års garanti også en selvfølgelighed. 

Pedalspanden til badeværelset

Hailo pedalspande er perfekte til ethvert badeværelse og til enhver stil. Uanset om du er til en diskret pedalspand for eksempel i hvid eller rustfrit stål, eller hellere vil have en frisk pangfarve med et fikst rundt låg, har Hailo en pedalspand til lige netop dit badeværelse.   

Pedalspanden til kontoret

Hailo har alt i pedalspande til kontoret eller til din virksomhed. Vi har pedalspande, der kan indholde op til 44 liter, og derfor er ideelle til professionelt brug. Udover at være utrolig rummelige og praktiske, er pedalspandene til kontoret også æstetiske og utrolige klassiske i deres design, og passer derfor perfekt ind på enhver arbejdsplads.  

Find inspiration herunder!

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv