Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk
Grillbestik tramontina

Grillbestik til sommerens grillaftener

grillbestik Tramontina

Dette grillbestik fra Tramontina er perfekt til en lun sommeraften på terrassen. Med et lækkert glas vin til maden er der intet bedre end en saftig bøf fra grillen, der skæres med et kvalitetbestik fra Tramontina. Tramontina har ikke sparet på hverken kvalitet eller design, derfor skal du heller ikke gå på kompromis. Oplevelsen af at spise et godt måltid bliver kun bedre af, at det er let som en leg at skære kødet ud. Med dette grillbestik skal du ikke bekymre dig om sejt kød eller være bange for at save tallerkenen i stykker. Tramontinas grillbestik kan det hele og er lige til at smide i opvaskemaskinen bagefter. Det bliver ikke nemmere at eje kvalitet. Med Tramontinas grillbestik er det som at gå på restaurant hjemme hos dig selv. 

Danskerne elsker at grille

Det anslås at over 2,2 mio danskere har en grill. Det er et ekstremt højt tal og betyder, at danskerene er verdens mest grillende folkfærd. Grillen har en beroligende effekt, som tilbereder maden en kende anderledes og dermed tilføjer nye smagsstoffer til maden. Stifterne bag Roba griller også i vinterperioden, hvilket sagtens kan lade sig gøre. Dog er der ingen tvivl om, at hyggen er størst om sommeren, når grillen kan tilgås i short og t-shirt. 

Grill i Danmark indebærer traditioner for grillmad, som ændre sig landet over. I Sønderjylland er det for eksempel meget naturligt, at grille en ringriderpølse, der er en form for medisterpølse blot lavet i mindre bidder. 

Grillbestik til grillaftener

Se Tramontina i brug her

1 %
Support
1 +
modeller
1
på lager
1
Lande

Grillbestik / Steakbestik til enhver anledning

Tramontina har samlet et lang række forskellige muligheder når det kommer til grillbestik. Vi har her samlet nogle af de bedste og mest anerkendte sæt indenfor grillbestik og steakbestik.

Luk menu
0
×
×

Kurv