Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

De 5 bedste ølglas

Uanset om det er en festlig lørdag aften eller en regnvåd onsdag, har man nogle gange bare lyst til at gøre lidt mere ud af serveringen, og for eksempel drikke sin øl af et rigtigt ølglas. 

Hos ROBA mener vi, at øl smager allerbedst, hvis det bliver drukket af et glas i stedet for af en flaske eller en dåse. 


Hos ROBA kan vi også godt lide at gøre lidt ekstra, og derfor har vi blandt andet et stort udvalg af lækre og stilfulde ølglas, der passer til enhver anledning. Uanset om det er lørdag eller onsdag… 🙂    

 

 

Dette ølglas fra Beer&Bar er et klassisk ølglas, der passer perfekt til de lidt tunge øl og til de mange spændende udenlandske øl. 
Med det simple design går dette ølglas aldrig af mode, og kan derfor også anvendes til alle anledninger. 
Det er det perfekte glas til ham eller hende, der vil have et ølglas, der er klassisk og stilfuldt på samme tid, og som man kan have glæde af i mange år. 

Med dette glas går du aldrig galt i byen. Og uanset om det skal pynte hjemme hos dig selv, eller skal være en gave til en, du holder af, er du sikker på at få et glas, der spreder glæde og servere din øl på den bedst tænkelige måde.    

Udover at være af høj kvalitet og i et lækkert design, tåler dette glas også opvaskemaskine, hvilket gør det utrolig nemt at rengøre. 

 

 

 
Dette ølglas er et perfekt all-round glas med en rummelig overflade, der giver plads til at øllens smag og duft kan træde frem. Glasset er velegnet til mange slags øl, og er derfor både perfekt til en kold pilsner og til en kraftig øl med høj alkoholprocent. 
Vil du nøjes med en type ølglas, er dette glas derfor helt perfekt, da det passer til alle slags øl og alle anledninger. 

Ølglasset har et klassisk og tidsløst design, og passer derfor også ind i alle hjem uanset stil. 

Glasset kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så du slipper for besværlig rengøring.   

 

 

 


Dette ølglas er med sine rene linjer et utrolig klassisk og stilfuldt glas, der med sit simple design er perfekt til ethvert hjem eller enhver fest. 
Glasset er højt og smalt, hvilket gør det velegnet til mange forskellige slags øl, både lyse og mørke.  

Glasset er lavet i krystglas, hvilket gør det utrolig solidt og holdbart. Derfor er du også sikker på, at få et glas der holder i mange år, og som du kan bruge igen og igen. 
Udover at være af høj kvalitet, tåler dette glas også at komme i opvaskemaskinen. 

 Ølglasset er den perfekte gave til én, du holder af. 

 

LARA-ølglasset er af høj kvalitet og meget velegnet til hverdagsbrug, da det er utrolig solidt og holdbart. 
Med sit simple design og rene linjer, er øglasset dog også perfekt til festlige anledninger, og det vi helst sikkert skabe god stemning, at servere en øl i netop LARA-ølglasset. 

Mangler du en gave, er dette ølglas også helt optimalt, da det netop på grund af sit enkle design, passer ind i ethvert hjem. 

Ølglasset tåler opvaskemaskine, hvilket gør rengøringen af LARA-ølglasset utrolig nemt.  

 

 

Dette ølglas fra Beer&Bar er et rigtig godt glas i høj kvalitet, der passer til enhver anledning. Det høje slanke design gør, at glasset er ideelt til både lyse og mørke øl, og derfor er et rigtig godt all-round glas. 

Kender du en ølelsker, er dette glas den perfekte gave, da det med sit simple og enkle design passer til alle hjem.  
Derudover er glasset også utrolig solidt, hvilket overordnet set gør det til et rigtig godt ølglas. 

Beer&Bar ølglasset kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så du slipper for den besværlige rengøring. 

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart