Kundeservice 35 10 62 00 Fri fragt fra 399 ,- kundeservice@roba.dk

De 5 bedste knive fra Tramontina

Der findes rigtig mange forskellige former for knive, og det kan være en jungle at skulle finde de allerbedste på markedet. En god kniv skal være af ordentlig kvalitet, den skal ligge godt i hånden, og så skal den selvfølgelig også have et flot design.
Vores ynglingsknive kommer fra det brasilianske firma Tramontina, og opfylder alle de vigtigste kriterier, der er, når man skal have nye knive. 

Tramontina er kvalitet på allerhøjeste niveau, og er især kendte for deres knive med trægreb, der kan anvendes til alt, og oven i købet kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Knivene findes i et utal af variationer og kan anvendes til både hverdag og fest. Træsorten der anvendes hedder Muiracatiara og kommer fra Amazonas, hvor træerne bliver genplantet og høstet på Tramontinas egne træplantager. Denne træsort bruges både på grund af sit dekorative udseende og på grund af sin holdbarhed. Netop på grund af holdbarheden, anvendes Muiracatiara træ også til gulve, køkkenartikler, møbler og så videre.

Vil du kun have få gode knive i dit køkken? Så har vi her samlet et lille udvalg af nogle af de bedste knive fra Tramontina. 

 

Den bedste kokkekniv 

En god kokkekniv er fuldstændig uundværlig i et køkken, og kan stort set anvendes til alt. Uanset om du skal snitte grøntsager eller ordne kød, er en kokkekniv helt ideel og kan bruges til det hele. 
Denne kokkekniv fra Tramontina er meget enkel, men samtidig af allerhøjeste kvalitet. Den ligger rigtig godt i hånden, og gør det utrolig nemt at skære kød eller ordne grøntsager.
Med denne kniv får man derfor en rigtig god allround kniv, der kan anvendes til det hele, og som kan holde i rigtig mange år, hvis den bliver plejet ordentligt. Knivens træskaft har ikke noget problem med at komme i opvaskemaskinen, men vi råder dog til, at kniven vaskes op i hånden. Så holder den nemlig længere, og bliver ikke så hurtigt sløv. 

Skal du kun have én rigtig god kniv, skal det uden tvivl være denne kokkekniv fra Tramontina!  

 

Den bedste filetkniv 

Er man på udkig efter en rigtig god kniv til filetering af fisk og afpudsning af kød, er det denne filetkniv fra Tramontina, man har brug for! Med sit lange, slanke og fleksible blad, er det den perfekte filetkniv, der let som en leg skærer pæne og reelle filetter.

Køber du ofte hele fisk, eller fanger du måske dine egne fisk? Så er denne kniv simpelthen uundværlig og perfekt til netop dig. Det kan være rigtig svært at afpudse kød og skære pæne fileter med en almindelig kniv, men med en filetkniv kan du være helt sikker på at få flotte stykke fisk og flot afpudset kød. 

Filetkniven fra Tramontina er udover at være super praktisk, også meget elegant og tidsløs i sit design, og passer derfor til enhver stil. Derfor kan du også være helt sikker på, at filetkniven vil passe perfekt sammen med dine andre knive i knivblokken. 

    

 

 

 

Det er vigtigt at passe godt på sine knive, og med dette sæt er man rigtig godt dækket ind og minimere risikoen for at ens knive bliver sløve. Sættet består af en kokkekniv, en læderskede og et strygestål, og er af den velkendte høje Tramontina kvalitet.   

Den optimale opbevaring af knive er i en knivblok, men har man ikke mulighed for dette, er en læderskede bestemt at foretrække. Læderet gør, at kniven ikke bliver sløv på samme måde, som hvis den ligger løst i en skuffe, og strygestålet er en rigtig god måde til at holde dine knive skarpe. Strygestål er i det hele taget et genialt redskab i et køkken, og gør at dine knive holder i mange år fremover.  

Skal du give en gave? Så bør du overveje dette Tramontina sæt! Kniven er en rigtig god kokkekniv, der kan anvendes til alt, og læderskeden og strygestålet er rigtig gode redskaber, der holder din kniv… nå ja… knivskarp 😉 

 

 

Noget af det, som Tramontina er allermest kendt for er grillbestik og steakknive. Faktisk er grillbestikket så godt, at det bliver brugt på flere caféer og restauranter, også her i Danmark. Dette skyldes selvfølgelig den gode kvalitet, men også det smukke og enkle design, der gør at bestikket passer ind i ethvert hjem og på enhver restaurant.    

Denne Jumbo XXL steakkniv ligger rigtig godt i hånden og skærer som en drøm. Den er perfekt til både en hyggelig grillaften og en god bøf. Vil du have bestik, der matcher helt perfekt, bør du tage et kig på Tramontinas store udvalg af grillgafler. Her finder du gafler, der passer perfekt til netop denne kniv, så du kan dække et smukt bord med godt kvalitetsbestik fra Tramontina.   

 

 

Er du på udkig efter noget af det allerbedste grillbestik? Så har du hermed fundet det! 
Denne fuldsmedet steakkniv i bølgeskær er Tramontinas bedste bud på en rigtig god steakkniv, hvor både design og funktionalitet er i højsædet, og hvor begge dele på smukkeste vis går op i en højere enhed.  

Steakkniven skærer perfekt igennem dit kød, samtidig med at den pynter smukt på bordet. 

Ligesom alle andre knive skal denne steakkniv også holdes ved lige. Dog skal man ikke begynde at bruge strygestål eller anden form for knivsliber på en kniv med bølgeskær. Det skader nemlig mere end det gavner, og man risikere at ødelægge kniven. Få derfor slebet denne kniv hos en professionel, så du er sikker på at det bliver gjort rigtigt, og din kniv kan holde i mange år fremover. 

Kvalitets knivblok fra Tramontina 

Den bedste måde at opbevare knive på er i en knivblok. Ligger dine knive løst i en skuffe, bliver de hurtigere sløve, og skal derfor slibes oftere. Derudover vil det da være utrolig synd at lægge dine fine Tramontina knive ned i en skuffe, når nu de pynter så fint på bordet. 

Denne knivblok fås i tre forskellige farver og indeholder tre knive, strygestål og selve knivblokken. Designet er enkelt og stilrent, og passer derfor på ethvert køkkenbord. Opbevarer du dine knive på denne måde, kan du være sikker på at dine knive ikke skal slibes så ofte og dermed også holder år efter år. 

Tilmeld dig Roba kundeklubben

Du får unikke tilbud samt 10% rabat på din første ordre.

Close Menu
0
×
×

Cart