De bedste knive fra Tramontina

Der findes rigtig mange forskellige former for knive, og det kan være en jungle at skulle finde de allerbedste på markedet. En god kniv skal være af ordentlig kvalitet, den skal ligge godt i hånden, og så skal den selvfølgelig også have et flot design.
Vores ynglingsknive kommer fra det brasilianske firma Tramontina, og opfylder alle de vigtigste kriterier, der er, når man skal have nye knive. 

 

Tramontina - kort fortalt

Tramontina er kvalitet på allerhøjeste niveau, og er især kendte for deres knive med trægreb, der kan anvendes til alt, og oven i købet kan tåle at komme i opvaskemaskinen. Knivene findes i et utal af variationer og kan anvendes til både hverdag og fest. Træsorten der anvendes hedder Muiracatiara og kommer fra Amazonas, hvor træerne bliver genplantet og høstet på Tramontinas egne træplantager. Denne træsort bruges både på grund af sit dekorative udseende og på grund af sin holdbarhed. Netop på grund af holdbarheden, anvendes Muiracatiara træ også til gulve, køkkenartikler, møbler og så videre.

Vil du kun have få gode knive i dit køkken? Så har vi her samlet et lille udvalg af nogle af de bedste knive fra Tramontina. 

Er du blevet interesseret i Tramontina og vil du gerne se flere af de lækre produkter

Tramontina kokkekniv

 

En god kokkekniv er fuldstændig uundværlig i et køkken, og kan stort set anvendes til alt. Uanset om du skal snitte grøntsager eller ordne kød, er en kokkekniv helt ideel og kan bruges til det hele. 
Kokkeknive fra Tramontina er meget enkle, men samtidig af allerhøjeste kvalitet. De ligger rigtig godt i hånden, og gør det utrolig nemt at skære kød eller ordne grøntsager.
Med kokkekniven får man derfor en rigtig god allround kniv, der kan anvendes til det hele, og som kan holde i rigtig mange år, hvis den bliver plejet ordentligt. 
Knivens træskaft har ikke noget problem med at komme i opvaskemaskinen, men vi råder dog til, at kniven vaskes op i hånden. Så holder den nemlig længere, og bliver ikke så hurtigt sløv.   

Filetkniv - perfekt til fisk

 

Er man på udkig efter en rigtig god kniv til filetering af fisk og afpudsning af kød, er det en filetkniv fra Tramontina, man har brug for! Med sit lange, slanke og fleksible blad, er det den perfekte filetkniv, der let som en leg skærer pæne og reelle filetter.

Køber du ofte hele fisk, eller fanger du måske dine egne fisk? Så er denne kniv simpelthen uundværlig og perfekt til netop dig. Det kan være rigtig svært at afpudse kød og skære pæne fileter med en almindelig kniv, men med en filetkniv kan du være helt sikker på at få flotte stykker fisk og flot afpudset kød. 

Filetkniven fra Tramontina er udover at være super praktisk, også meget elegant og tidsløs i sit design, og passer derfor til enhver stil. Derfor kan du også være helt sikker på, at filetkniven vil passe perfekt sammen med dine andre knive i knivblokken. 

    

 

 

Sådan passer du på din knive

 

Det er vigtigt at passe godt på sine knive, og med en knivblok er man rigtig godt dækket ind og minimerer risikoen for at ens knive bliver sløve.

Den optimale opbevaring af knive er i en knivblok, men har man ikke mulighed for dette, er en læderskede bestemt at foretrække. Læderet gør, at kniven ikke bliver sløv på samme måde, som hvis den ligger løst i en skuffe. Samtidig er et strygestål er en rigtig god måde til at holde dine knive skarpe. Strygestål er i det hele taget et genialt redskab i et køkken, og gør at dine knive holder i mange år fremover.  

 

Grillbestik med trægreb

 

Noget af det, som Tramontina er allermest kendt for er grillbestik og steakknive. Faktisk er grillbestikket så godt, at det bliver brugt på flere caféer og restauranter, også her i Danmark. Dette skyldes selvfølgelig den gode kvalitet, men også det smukke og enkle design, der gør at bestikket passer ind i ethvert hjem og på enhver restaurant.    
Tag et kig på vores kæmpe udvalg af Tramontina grillbestik.

Find mere inspiration her:

Få Inspiration her

Klapstiger til alle behov

Klapstiger til alle behov Klapstiger er helt uundværlige, når man skal rengøre de øverste skabe, skal male væggene eller skal nå noget på øverste hylde.

Læs mere »
Efterårshygge
Få Inspiration her

Efterårshygge

Kom i efterårsstemning med produkter fra Sandra Rich Efteråret er så småt på vej. Dagene går på hæld, og træernes blade skifter til den brændte

Læs mere »
Tapasinspiration
Få Inspiration her

Det perfekte tapasudstyr

Det perfekte tapas udstyr Mangler du inspiration til tapasbordet? Søger du det perfekte udstyr eller ideer til, hvad du kan servere din tapas i og

Læs mere »
Luk menu
0
×
×

Kurv