Valgt:

HEAT KAMADO KERAMISK KULGRILL Ø30 CM

2.899,95 DKK 1.449,95 DKK

-50%

HEAT KAMADO KERAMISK KULGRILL Ø30 CM

KAMADO KERAMISK KULGRILL Ø 30 CM

Med denne Lækre smukke æstetiske og prisbevidste keramisk emaljerede kulgrill kan du nemt grille i al slags vejr også når vinteren Er trådt ind også gør det jo ikke noget at den også dur om sommeren.

Et must for en ægte dansk viking og/eller grillmester.

Kamado er oprindeligt et Japansk fænomen – ordet betyder ganske simpelt ovn/komfur. Med en Kamado Kulgrill Kan der grilles på den oldgamle traditionsrige måde men nu tilpasset de moderne behov. Den keramiske yderskal kombineret med den kraftige indvendige kerne gør at man kan holde en konstant grill temperatur helt op til 400°C. Samtidig med de høje temperaturer er en kamado grill meget økonomisk i sit brændsels forbrug. Kamdoen har en nærmest perfekt temperatur regulering således at varme og fugtighed forbliver i grillen ved både høj og lavere temperaturer og det grillede vil blive mørt og saftigt.

Kamadoen er ikke kun velegnet som grill, men fungerer også som ovn der giver et hav af tilberedelses muligheder Roba.dk´s HEAT Kamado Kulgrill er et godt køb til enhver grill entusiast Elsker at grille kød el fisk. bage pizza eller andet, lave julemaden flæskesteg and eller gås m.m. En Autentisk asiatisk ler ovn/grill i et moderne look.

  • Den Oldgamle Asiatiske kogekunst fornyet og tilpasset nutidens Grillmestre.
  • Man bliver nemt er mester i grill-kunst.
  • Glohede temperaturer op til 400°C.
  • En japansk inspireret grill, der er de nordiske lande værdig.
  • Kødet bliver med den rette styring meget Saftigt, mørt og bibeholder kødets lækre aroma.

2.899,95 DKK 1.449,95 DKK

Ryd
Varenummer NHFP004BF-1 Kategorier , ,

Keramisk kulgrill

Vil du gerne servere f.eks. saftig pulled pork eller en super god og sprød pizza så er en keramisk Kamado kulgrill næsten et must.

Æggeformen gør at grillen er meget alsidig og gør den perfekt til f.eks. “low and slow” grillning, som er ideelt til pulled pork.

Eller til “hot & quick”, hvilket egner sig rigtig godt til blandt andet pizzabagning. Samtidig dur den til alt det andet også…

Ø 30 cm

Vægt 19 kg

Levering: Saml selv

Yderligere information

Vægt 14 kg
Størrelse 100 × 100 × 80 cm
Farve

Sort, Grøn

Luk menu
0
×
×

Kurv